SPORTURI  »  RUGBY  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE RUGBY

"Stejarii" au scris istorie la CM de rugby! România a avut cea mai mare revenire din toate timpurile!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 21:06

România a învins într-un mod incredibil naționala de rugby a Canadei la Campionatul Mondial din Anglia, scor 17-15.

Frumusețea acestei victorii, însă, vine din modul în care a fost obținută. " Stejarii" au fost conduși cu 15-0, dar au avut o revenire de senzație.

"Tricolorii" au fost lenți, le-au dat spații canadienilor în prima parte, dar din minutul 53, România făcut primul pas spre renaștere. Astfel, cu două eseuri ale lui Macovei și trei transformări ale lui Vlaicu, "stejarii" au intrat în istoria Cupei Mondiale prin cea mai frumoasă revenire.

Naționala noastră mai are un meci de disputat împotriva Italiei, iar dacă vom obține victoria, vom avea asigurată calificarea la următorul Campionat Mondial.

CLASAMENT GRUPA D

Loc Echipa Meciuri jucate Puncte
1. Irlanda 3 14
2. Franța 3 14
3. Italia 3 5
4. România 3 4
5. Canada 4 2

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
gigelos
gigelos  •  07 Octombrie 2015, 08:05

Comentam ca prostii , nu avem nici o treaba cu fenomenul .Ne intereseaza rugbyul din 4 in 4 ani , 2 saptamani , ne ducem copii la fotbal vrenm sa ajunga ca Marica si Mutu , niste *** . E izbanda lor , e bucuria lor , ei stiu unde se afla cu adevarat , care e nivelul si daca plang de bucurie , nu putem sa spunem decat Bravo domnilor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10203643673332872
Marius Balas  •  07 Octombrie 2015, 07:35

Imaginea pe care o au romanii despre India si multe alte tari *** este un cliseu de acu 20-30 de ani. Ar trebui sa ne trezim la realitate, altfel copii nostrii vor fi angajatii lor. De altfel deja la Mittal sunt angajati mii de galateni. Exista o firma romana serioasa care a investit afara? Se pare ca nu ati auzit de faptul ca India are rachete cosmice, bomba nucleara si e una dintre foarte putinele tari cu industrie electronica (VLSI, etc.) Pe industria noastra electronica paste turma lui Becali. Stie cineva cat capital au indienii in burse si cat la suta din populatia activa a Angliei e de origine Indiana? Ar cam trebui sa ne revenim la realitate, aroganta nu te duce prea departe. Daca ne uitam la procentul locuintelor din Romania care nu au apa curenta (parca era mai mare de 40%) ... Bine ca la rugby existam, asta e un sport care nu se poate practica decat in tari civilizate, la mitocani nu merge ca isi sparg gurile din primul minut, asa ca mai avem o sansa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  07 Octombrie 2015, 07:11

O GURA DE AER PENTRU AI LUI IORDANEATZA!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează