SPORTURI  »  RUGBY  »  TRAGEDIE

Tragedie: Alexandru Grădinaru, rugbystul de 19 ani accidentat în timpul unui meci, a decedat

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Rugbystul echipei CSU Aurel Vlaicu Arad, Alexandru Grădinaru, în vîrstă de 19 ani, a decedat în noaptea de miercuri spre joi la o clinică din Oradea, potrivit unui anunţ postat pe site-ul alexandrugradinaru.com.

 

"În această dimineaţă, Alexandru Grădinaru, numai un copil, a cedat în lupta pentru viaţă şi a plecat dintre noi într-o lume, unde poate nu va mai fi împiedicat de diferite sisteme să-şi atingă ţelurile", se arată în anunţul postat pe site-ul dedicat fostului rugbyst, preluat de mediafax.

Rugbystul s-a accidentat grav la 31 martie, în meciul cu CSM Ştiinţa Baia Mare. Alexandru Grădinaru a suferit o leziune medulară la nivelul vertebrelor C4-C5, iar în ultimele patru luni a fost a fost internat în mai multe clinici din ţară.

Familia, sportivi de la mai multe cluburi, dar şi oameni simpli au donat sume în ultimele patru luni, părinţii rugbystului sperînd că vor putea să-l transporte în străinătate, pentru o intervenţie chirurgicală costisitoare.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
stegarul88
stegarul88  •  16 Iulie 2010, 01:04

Odihneasca-se in pace. Proasta veste am primit.

andrei_tj
andrei_tj  •  15 Iulie 2010, 22:46

Dumnezeu sa-l ierte! Toti brasovenii sunt alaturi de fam. Gradinaru.

ceasornicarul
ceasornicarul  •  15 Iulie 2010, 14:28

DUMNEZEU sa-l ierte. Copilul asta a murit cu zile din cauza lipsei banilor, nu este posibil, in fotbal se investesc milioane de euro iar pentru el nu s-a gasit macar un presedinte de club sa-l ajute, ma refer la fotbalul infect de la noi . Ma intreb cati bani o fi platit Condescu pentru a ramane in A si cate vieti ar putea fi salvate cu acesti bani. PACAT

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close