SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA URUGUAY 36-10

Trei din trei » Echipa națională a încheiat seria de meciuri-test tot cu o victorie, de data aceasta în fața Uruguayului

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 00:00

Luna noiembrie a adus multe roade pentru "stejari". Cele mai noi sunt cele 36 de puncte pe care le-au adunat ieri, în meciul cu Uruguay, al treilea dintr-o serie de meciuri-test.

România a învins pe rând SUA, Canada și Uruguay. Ieri, pe înserat, pe stadionul "Arcul de Triumf", românii au avut de luptat cu vajnicii sud-americani. Chiar dacă în primele minute le-a fost mai greu, apoi jucătorii "tricolori" au preluat frâiele partidei. Stephen Shennan a reușit două eseuri, iar spre finalul reprizei Johan Van Heerden și-a trecut și el unul în cont, Florin Vlaicu a transformat două dintre ele, plus cele trei puncte de la o lovitură de pedeapsă au făcut ca scorul la pauză să fie 22-3.

În partea a doua, pe tabelă, în dreptul României au mai apărut două eseuri duse la capăt de Florin Surugiu și de Cătălin Fercu, ajuns la 93 de selecții în tricoul naționalei. Vlaicu le-a transformat pe ambele, iar "stejarii" s-au impus cu 36-10. Și rămân neînvinși în partidele cu sud-americanii. După ultimul fluier al arbitrului, pentru rugbyștii români s-a încheiat anul, unul în care au reușit zece victorii din unsprezece meciuri, un record.

Rezultate meciuri-test noiembrie

  • România-SUA 23-10
  • România-Canada 21-16
  • România-Uruguay 36-10

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  28 Noiembrie 2016, 14:47

Oare vom reveni in 'lumea buna'? Succes deplin!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează