SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA EUROPEANĂ A NAŢIUNILOR

Victorie clară pentru România

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2010 00:00

România a învins Germania cu 67-5 (20-5) în Cupa Europeană a Naţiunilor.

Partida s-a disputat la Constanţa pe stadionul "Constructorul Cleopatra" pentru a evita problemele de săptămîna trecută, cînd partida dintre România şi Spania a fost amînată din cauza îngheţului. Românii au marcat unsprezece eseuri, prin Carpo 2, Fercu, Dimofte, Sârbu, Calafeteanu, Dima, Ciuntu, Paulică, Toniţa şi o încercare colectivă, dintre care doar şase au fost transformate de Vlaicu şi Calafeteanu. Următoare partidă a României e la Soci, pe 27 februarie, cu Rusia.

România a învins Germania cu 67-5 (20-5) în Cupa Europeană a Naţiunilor.

Partida s-a disputat la Constanţa pe stadionul " Constructorul Cleopatra" pentru a evita problemele de săptămîna trecută, cînd partida dintre România şi Spania a fost amînată din cauza îngheţului. Românii au marcat unsprezece eseuri, prin Carpo 2, Fercu, Dimofte, Sârbu, Calafeteanu, Dima, Ciuntu, Paulică, Toniţa şi o încercare colectivă, dintre care doar şase au fost transformate de Vlaicu şi Calafeteanu. Următoare partidă a României e la Soci, pe 27 februarie, cu Rusia.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close