SPORTURI  »  RUGBY  »  SCANDAL

VIDEO SCANDAL MONSTRU Meciul care i-a trimis pe ”stejari” la Mondial a fost arbitrat de un român! Spaniolii au sărit la bătaie și l-au alergat pe teren

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 16:38

România s-a calificat la Campionatul Mondial, după eșecul surpriză al Spaniei, 10-18 în Belgia. Ibericii însă ne acuză de jocuri de culise, după ce partida de la Bruxelles a fost arbitrată de un român!

”Stejarii” merg cu scandal la Mondiale. Asta după ce spaniolii acuză arbitrajul de la partida pierdută cu Belgia. De ce sunt nemulțumiți? Meciul decisiv pentru calificarea la turneul final a fost arbitrat de un român, Vlad Iordăchescu, deși naționala noastră era direct avantajată de un eventual eșec al Spaniei!

Arbitrul este acuzat de publicația Marca pentru modul în care a condus partida: ”Ne-a oprit atacurile de fiecare dată, în timp ce belgienilor le-a asigurat mereu continuitate. Placajele înalte ale adversarilor le-a văzut abia pe finalul meciului. Cel mai mult ne-a afectat însă fragmentarea, n-am reușit să ne dezvoltăm jocul”.

Click aici pentru VIDEO!

Dacă jurnaliștii spanioli au fost calmi, jucătorii au cedat nervos. Imediat după fluierul final, aceștia s-au repezit la Iordăchescu, care a fost cu greu protejat de pumnii ibericilor. Spaniolii au alergat după el pe tot terenul în drumul spre vestiare, aplaudând ironic și înjurându-l în timp ce încercau să îl lovească.

Citește și

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
caminero
caminero  •  19 Martie 2018, 10:58
Postat de alenb pe 18 Martie 2018, 20:30

Este foarte greu de inteles cum a fost delegat un arbitru roman la un meci unde se decidea calificarea .. Romaniei. Indiferent cum a arbitrat respectivul, suspiciunea spaniolilor asupra lui este mai mult decat de inteles, daca pateam noi asa ceva urlau oficialii si presa, eram victimele victimelor tuturor conspiratiilor imperialistilor si capitalistilor.

Ie-te na, păi nu mai departe de acum o săptămînă aceeași Spanie a jucat contra Germaniei și a bătut cu 84-10 tot cu un arbitru român la centru (Marius Mitrea). bine, omul prestează sub steagul Italiei, dar tot român este, născut și crescut aici pînă pe la 18 ani ... Acolo unde există diferență de valoare (și ea există între Spania și Belgia) echipa mai bună își face jocul și bate la scor.

helena
helena  •  19 Martie 2018, 00:03
Postat de alenb pe 18 Martie 2018, 20:30

Este foarte greu de inteles cum a fost delegat un arbitru roman la un meci unde se decidea calificarea .. Romaniei. Indiferent cum a arbitrat respectivul, suspiciunea spaniolilor asupra lui este mai mult decat de inteles, daca pateam noi asa ceva urlau oficialii si presa, eram victimele victimelor tuturor conspiratiilor imperialistilor si capitalistilor.

Ceea ce nu stii tu este, ca delegarile au faost facute toate inainte de inceperea turneului. Forul mondial nu schimba arbitrii chiar de se ajunge la asemenea cazuri. In alye sporturi se schimba. Deatfel spaniolii au cerut schimabrea, dar au primit un NU rotund...

tipsy
tipsy  •  18 Martie 2018, 22:17
Postat de maxp pe 18 Martie 2018, 19:28

Acum am observat si eu un lucru: tenta GSP. Bineinteles ca GSP a alimentat foarte mult ideea ratarii calificarii cu titluri de genul "calificare aproape ratata", "sanse minime pt Cupa Mondiala" etc. Nu vad absolut niciun titlu cu tenta pozitiva, adica tenta care ar trebui sa ne intereseze, si anume faptul ca ne-am calificat la Cupa Mondiala. Nu, tenta e clara, "scandal monstru", defapt se remarca cum ne-am calificat, nu ca ne-am calificat. Eu zic ca ar trebui admise greselile si titlurile penibile din trecut, eu am postat pe acest forum intrebari prin care imi exprimam dorinta sa aflu de ce anume considera GSP calificarea ca si ratata. Pt ca nu era absolut deloc ratata. Eu inteleg ca acum angajatii cauta scuze, dar hai sa admitem adevarul, s-au postat niste titluri fara legatura cu realitatea, cu o atenta de agresivitate asupra echipei nationale, de neinteles din punctul meu de vedere, pt ca si daca am fi jucat in acele recalificari intercontinentale, sansele pt Cupa Mondiala erau destul de maricele.

astia habar nu au, te agiti degeaba

Vezi toate comentariile (25)
Comentează