SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

Zi neagră pentru sportul românesc! » Un mare antrenor de rugby s-a stins din viaţă!

FOTO: Monitorulvn.ro
FOTO: Monitorulvn.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 19:52

După preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe gheaţă, Florian Gheorghe, un alt mare sportiv şi antrenor ne-a părăsit astăzi.

Antrenorul de rugby Viorel Ion, 54 de ani, s-a stins din viaţă astăzi, la Spitalul de Urgenţă din Focşani, după o grea luptă cu boala.

Fostul antrenor a avut performanţe remarcabile în rugbyul românesc, obţinînd aurul cu naţionala de tineret la Campionatul European precum şi titlul de campion al României la juniori I cu LPS Focşani, vicecampion naţional cu formaţia Under 18 şi 19 a LPS Focşani şi cinci medalii de bronz la Campionatele Naţionale de rugby juniori ale României, informează sportnews.ro.

Viorel Ion a fost un adevărat descoperitor de talente, antrenînd jucători care au confirmat în rugbyul mare, ca Remus Necula (Parma, Steaua, Gravesend RFC), Nicolae Dragoş Dima (Toulouse) sau Teodor Borş (Dinamo).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
george1111
george1111  •  19 August 2014, 21:37

Dumnezeu sa-l ierte !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează