SPORTURI  »  VOLEI  »  CSM BUCUREȘTI-DINAMO MOSCOVA 0-3

A fost aproape » CSM București pierde cu Dinamo Moscova, însă jucătoarele noastre au avut o prestație de calitate

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2018 21:52

Jucătoarele de la CSM București au luptat de la egal la egal cu cele de la Dinamo Moscova, dar la final au părăsit terenul învinse în trei seturi extrem de disputate, 0-3 (-21, -27, -27).

Campioana României și Dinamo Moscova au oferit azi volei de calitate numeroșilor spectatori care aproape au umplut Sala Polivalentă. CSM București a început timid duelul cu echipa care o are în componență pe campioana europeană și mondială Maja Ognjenovici (Serbia) și a cedat primul set cu 21-25, recuperând pe final diferența creată la început.

În partea a doua, voleiul jucat a fost unul încins, echilibrul a fost menținut pe toată durata setului și a fost decisă în prelungiri. CSM București a avut oportunitatea de a-l închide, însă olandeza Nicole Koolhaas a trimis mingea din serviciu în out. Voleibalistele din Rusia au fost mai lucide în ultimele secunde și au reușit să se impună cu 29-27.

Scenariul s-a păstrat și în setul al treilea. Au fost dueluri tari, mingi scoase la limită, din nou a fost nevoie de prelungiri, unde diferența a făcut-o rusoaica Natalia Goncearova. CSM București a avut trei oportunități de a trimite meciul în setul al patrulea, dar nu a reușit să convertească niciuna, pierzând parțialul al treilea cu 27-29 și meciul cu 0-3.

A fost prima înfrângere pentru campioana României în grupa E, după ce în primul meci se impusese în deplasare, cu 3-1, în fața celor de la Chemik Police. Următorul meci pentru campioana României va avea loc pe 23 ianuarie, în deplasare, cu liderul grupei, Fenerbahce Istanbul.

"E o înfrângere frustrantă!"

Adina Salaoru a fost singura româncă de la CSM Bucureşti care a evoluat în meciul de aseară. A reuşit 10 puncte, dar la final era supărată pentru înfrângerea la scor.

"E una dintre cele mai frustrante înfrângeri. Păcat că nu am fructificat acele mingi de set din seturile doi şi trei. Ştiam că o să avem în faţă un adversar foarte puternic. Mă bucură că am rămas ca o echipă şi am reuşit să le punem probleme. Poate am fi meritat un set măcar", a declarat Adina. "Mă bucur că am avut o sală aproape plină, a fost o atmosferă frumoasă. Sper că le-am oferit un volei de calitate", a adăugat Adina. 

"Mă leagă multe amintiri de România"

Ridicătoarea campioanei Rusiei, Maja Ognjenovici, a jucat în România, la Metal Galaţi, în urmă cu mai bine de 10 ani. Sârboaica s-a declarat extrem de emoţionată.

"Am atâtea amintiri frumoase din România, a fost o plăcere să revin să joc aici! A fost un meci destul de greu, în care a trebuit să ne întrebuinţăm serios pentru a câştiga. Aveam neapărat nevoie de victorie pentru că am pierdut cu Fenerbahce, la Moscova", a declarat Maja.

Campioană a Europei cu Serbia, Maja crede că CSM poate merge mai departe, în CEV Cup. "E greu să se bată cu Fenerbahce, dar de poloneze poate trece fără probleme", a mai adăugat Ognjenovici, declarată jucătoarea partidei. 

Vedeta Natalia Goncearova

Campioană mondială în 2010, cu naţionala Rusiei, Natalia Goncearova (29 de ani) a fost şi în această seară cea mai bună jucătoare de pe teren. Pe finalul partidei, când oaspetele nu reuşeau să închidă partida, toate mingile au căutat-o pe Natalia.

"Am jucat bine, am avut o apărare bună şi un atac la fel de bun. CSM Bucureşti ne-a pus multe probleme, ştiam că are jucătoarele japoneze care pot ridica nivelul jocului, dar suntem fericite că am câştigat", a declarat Natalia. Universalul rus a adunat 22 de puncte pentru Dinamo. "E normal să fac puncte, asta e treaba mea! Pe final, toate mingile au venit la mine, e normal, pentru că fetele au văzut că jocul meu merge", a adăugat Goncearova, jucătoarea care are un contract de 800.000 de euro anual. 

18 punctea reuşit aseară Nadia Kodola, ucraineanca de la CSM Bucureşti. A doua remarcată a fost olandeza Maret Balkestein, cu 14

23 ianuariee data meciului 3 pentru CSM Bucureşti în grupa E, la Istanbul, cu Fenerbahce

3.500de spectatori au urmărit partida dintre CSM şi Dinamo Moscova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
985779924765935
George Udrescu  •  21 Decembrie 2018, 00:52
Postat de sepsi.osk pe 20 Decembrie 2018, 22:53

Handbal sau volei ???

Totul e relativ.

sepsi.osk
sepsi.osk  •  20 Decembrie 2018, 22:53

Handbal sau volei ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close