SPORTURI  »  VOLEI  »  CHALLENGE CUP

CVM Tomis Constanta s-a calificat în Final Four-ul Cupei Challenge

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Echipa masculina de volei CVM Tomis Constanta s-a calificat, miercuri, în Final Four-ul Cupei Challenge, dupa ce a învins, în deplasare, pe Metallurg Zhlobin (Belarus), scor 3-1 (25-21, 22-25, 25-18, 25-15), în mansa secunda a sferturilor de finala.

În tur, la Constanta, Tomis s-a impus cu acelasi scor.

"Multumesc suporterilor care ne-au încurajat în aceasta seara, au fost fantastici. Sunt mândru de jucatorii care au intrat astazi pe teren. Am realizat aceasta performata extraordinara pentru Constanta, pentru suporteri", a declarat antrenorul echipei, Stelio de Rocco.

La fel de fericit a fost si capitanul echipei, Radu Began, care a spus: "Ne doream de mult timp sa realizam aceasta performanta unica în istoria clubului. În sfârsit s-a întâmplat, dupa ce am irosit o data aceasta sansa. Am dovedit ca am meritat sa ajungem aici. Chiar daca am pierdut setul al doilea, ne-am trezit repede si nu am mai avut probleme".

În semifinalele competitiei, echipa constanteana o va întâlni pe câstigatoarea dublei dintre Sisley Treviso (Italia) si Jastrzebski Wegiel SA (Polonia).

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  22 Februarie 2009, 22:11

bravoo tomis c-ta am fost cu tine in toate deplasarile si voi fi si in semifinala si finala mare pe care o vom castiga

 •  18 Februarie 2009, 22:58

Felicitari Tomis, sunteti de departe cei mai buni din Romania! Ghinion mare cu Sisley, dar e bun si locul 3! Bafta in semifinale, poate reusiti marea surpriza!

 •  18 Februarie 2009, 22:11

felicitari constanta!..acuma sunt si mai mandru ca suntem singura echipa din romania care am reusit sa invingem cvm tomis..de la un zalauan!felicitari inca o data!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează