SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR / DINAMO BUCUREŞTI-ATOM SOPOT, AZI, ORA 19:00, DIGISPORT 3

"Finala noastră!" » În al doilea sezon consecutiv în Ligă, Dinamo debutează în faţa echipei cu care se va bate la calificarea în play-off

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 octombrie 2013 22:36

Într-o grupă cu Vakifbank Istanbul, campioana Europei, cu Atom Trefl Sopot (Polonia) şi Gent Dames (Belgia), Dinamo Bucureşti îşi propune să ocupe locul doi, pentru a accede în play-off 12 din Liga feminină.

"Pentru noi Liga începe anul acesta cu finala. E finala noastră, pentru că, probabil, cu Sopot ne vom bate pentru locul doi. Vakifbank porneşte clar cu prima şansă, e din altă ligă, toate cele trei echipe din grupă nu avem buget adunat cît turcoaicele", a declarat managerul lui Dinamo, Marian Ştefan. Dinamo s-a întărit în această vară cu americanca Nicole Davis, vicecampioană olimpică la Londra cu naţionala SUA, dar şi cu bulgăroaicele Nenova, Zarkova şi Karakaşeva.

Nu pot juca în sala Dinamo
Dinamo va juca meciurile de Ligă în Sala Polivalentă din Capitală şi nu în cea nouă, din complexul propriu. "Cînd s-a făcut omologarea sălilor pentru Ligă, sala nu era gata, nu avea toate standardele pentru o astfel de competiţie. Păcat, ar fi fost mai bine pentru noi, dar sperăm ca şi în Polivalentă să avem cît mai mulţi fani", a spus Marian Ştefan.

Sezonul trecut, la debutul în Liga Campionilor, Dinamo nu a trecut de faza grupelor, în timp ce polonezele de la Atom Sopot au intrat între primele 12 formaţii ale Europei, fiind eliminate de campioana Turciei, Vakifbank.

Alte două în Ligă
Pe lîngă Dinamo, România mai are alte două echipe în Liga Campionilor. La feminin, campioana Ştiinţa Bacău debutează tot azi, în deplasare, de la ora 21:30, în faţa unei alte formaţii poloneze, Tauron Dabrowa Gornicza. Din aceeaşi grupă, F, mai fac parte echipele Dinamo Kazan (Rusia) şi Volero Zurich (Elveţia). La masculin, Tomis Constanţa va juca, azi, tot în deplasare, contra austriecilor de la Tirol Innsbruck, ora 21:25. În grupa "marinarilor" se mai regăsesc echipele Halkbank Ankara (Turcia) şi Jastrzebski Wegiel (Polonia).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează