SPORTURI  »  VOLEI  »  SCANDAL

O mărturisire despre un "blat" a devenit virală pe internet: "Căpitanul ne-a cerut să pierdem cu Dinamo" :O

Foto: ziuanews.ro
Foto: ziuanews.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 14:04

Scandalul în voleiul românesc a pornit de la un mesaj postat de un sportiv sîrb pe contul său de Facebook.

Ugljesa Ilici, legitimat la echipa de volei Unirea Dej, a postat un mesaj în care denunţa un posibil blat la meciul cu Dinamo, din şaisprezecimile Challenge Cup, disputat marţi.

Denunţ sîrbesc: "Căpitanul ne-a cerut să pierdem"

"Nu am mai trăit niciodata în viaţa mea o aşa umilinţă. Conduceam pe Dinamo cu 3-0 şi aveam şansa de a merge mai departe, dar căpitanul s-a apropiat de mine şi de Danilo Mirosavljevic, singurii străini din echipă, şi ne-a spus: «Trebuie să pierdem la sfîrşit deoarece clubul nu are bani pentru următorul tur al competiţiei. Sau putem cîştiga, însă nu se va putea plăti salariul pentru luna ianuarie, iar clubul nu vrea asta».

Eu cu Danilo eram dispuşi să renunţăm la salariu, dar restul colegilor nu, iar la jumătatea setului Danilo a fost schimbat. Ce pot să mai spun? Totul este clar", ar fi postat sîrbul, citat de site-ul blocaut.ro.

În prima manşă, Dinamo a cîştigat cu 3-0, iar în retur Unirea Dej s-a impus cu acelaşi scor şi s-a trecut la setul de aur, cîştigat cu 15-9 de dinamovişti, care s-au calificat mai departe.

versus retractare românească: "N-am înţeles eu bine"
Ulterior, sîrbul a reveni şi a postat un alt mesaj, în încercarea disperată de a repara situaţia:

"Eram foarte nervos după joc, nu credeam că postarea mea o să capete o asemenea amploare. Nu am ştiut exact ce s-a întămplat la întîlnirea dintre primar şi conducerea echipei şi de aceea nu am înţeles foarte bine ce mi s-a transmis. Vreau să le cer scuze antrenorului, căpitanului, colegilor mei şi oamenilor de la club", a spus Ilicici, citat de blocaut.ro

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (52)
dash.berlin
dash.berlin  •  21 Decembrie 2014, 09:21

Dintotdeauna numele dinamo a fost sinonim cu blatul :| acest club este vinovat de tot raul din fotbalul (si nu numai) romanesc .

dtdr
dtdr  •  18 Decembrie 2014, 20:09

Asa i-au invatat comunistii si pe dinamo si pe steaua, sa foloseasca orice metoda pentru a castiga, nu conteaza. Conteaza numai victoria. Asta au facut din 1947, respectiv 1948 cand i-au " inventat " . Cum comunismul era " superior " ei trebuiau sa castige. NU A CONTAT METODA, NICI CONSECINTELE. Numai rezultatul. Daca ar fi o federatie NORMALA si s-ar adeveri cele spuse, normal ar fi ca cele doua echipe sa fie cel putin RETROGRADATE. Asa se procedeaza in tarile NORMALE !

gabryel28
gabryel28  •  18 Decembrie 2014, 19:20
Postat de armion pe 18 Decembrie 2014, 17:22

Bai desteptilor, ce legatura are Dinamo cu faptul ca cei de la Dej nu au bani pentru a merge mai departe ?

tu esti prea prost sa intelegi

Vezi toate comentariile (52)
Comentează