SPORTURI  »  VOLEI  »  REMAT ZALĂU

Radovan Gagic a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Remat Zalău

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Conducerea campioanei la volei masculin Remat Zalău a decis, miercuri, să renunţe la serviciile antrenorului sloven Radovan Gagic, cu trei săptămîni înaintea debutului în grupa D a Ligii Campionilor.

Ratarea primului obiectiv al sezonului - cîştigarea Cupei României - a învolburat apele la Remat Zalău, după ce campioana a cedat în finala Cupei, în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, cu 0-3.

La doar cîteva zile, antrenorul Radovan Gagic a fost suspendat din funcţie, iar la şedinţa de zilele trecute a Comitetului Director de la Remat Zalău a fost decisă despărţirea de tehnicianul sloven. Preşedintele Liviu Ciupe s-a mărginit să declare doar că se vor purta discuţii cu mai mulţi antrenori străini, iar o decizie în privinţa numirii pe banca tehnică se va lua săptămîna viitoare. Până atunci, pregătirea va fi condusă de fostul antrenorul secund Ovidiu Macarie.

Remat Zalău urmează să debuteze în grupa D a Ligii Campionilor, în premieră pentru o echipă masculină românească, în 17 noiembrie, pe teren propriu, cu polonezii de la PGE Skra Belchatow. În grupa D mai joacă Trentico BetClic (Italia) şi VfB Friedrichshafen (Germania). (sursa: mediafax)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează