SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR / REMAT ZALĂU -PGE SKRA BELCHATOW 0-3 (-23, -21,-18)

Remat Zalău a pierdut la debutul în Liga Campionilor! » Nici un set

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Remat Zalău a pierdut primul meci din Liga Campionilor în faţa celor de la PGE Skra Belchatow.

Campioana României a demonstrat ieri că are faţă de cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei. Chiar dacă au pierdut cu 0-3, voleibaliştii de la Remat Zalău au fost mereu aproape de campioana Poloniei. Oaspeţii nu s-au dus la mai mult de cinci puncte în faţa românilor în primele două seturi. "Galbenii" au ţinut cu dinţii de această partidă, lucru demonstrat şi de scorul pe seturi, 23-25, 21-25 şi 18-25. În faţa unui public ce i-a susţinut neîntrerupt, zălăuanii au fost mereu în meci. Şi nu e  puţin lucru avînd în vedere că formaţia PGE Skra Belchatow a ajuns anul trecut în Final Four-ul Ligii.

Acesta a fost primul meci al grupei D, din care mai fac parte campioana Germaniei, VfB Friedrichshafen, care a cucerit Liga Campionilor în 2007, şi Trentino BetClic, echipă care a cîştigat ultimele două ediţii ale acestei competiţii. Următoarea înfruntare pentru campioana României are loc săptămîna viitoare, în Germania, cu VfB Friedrichshafen, echipa antrenată de Stelian Moculescu, selecţionerul României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bogdan_pop_ro
bogdan_pop_ro  •  26 Noiembrie 2010, 18:33

De Unirea Dej de ce nu spuneti nimic? Au revenit de la 3-1 in deplasare la un categoric 3-0 acasa impotriva celor de la VK Chemes Humenné.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează