SPORTURI  »  VOLEI  »  DINAMO-GALATASARAY 1-3 (21, -13, -13, -24)

Revanşă turcă » Dinamo n-a mai repetat jocul de la Istanbul şi a pierdut returul cu Galatasaray

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 noiembrie 2012 21:19

Adversarele din Istanbul au învins aseară la Bucureşti, după ce Dinamo se impusese săptămîna trecută în deplasare


Voleibalistele de la Dinamo n-au reuşit să repete aseară, pe teren propriu, jocul şi rezultatul din urmă cu o săptămînă, cînd cîştigau la Istanbul cu 3-2. În sala proprie, au început meciul cu multă rîvnă, avînd răspuns la toate iniţiativele adverse. Aşa au capturat primul act, 25-21, după o luptă strînsă. Imediat însă, oaspetele au intrat într-un ritm mult mai alert de joc şi au izbutit să răstoarne scorul. 2-1 la seturi, ambele cîştigate la 13.

În următorul, dinamovistele au repetat jocul bun din prima parte, agăţîndu-se de fiecare şansă şi replicînd inventiv la atacurile turcoaicelor. N-au putut împinge însă meciul în tie-break-ul decisiv, cedînd cu 24-26. Dinamo rămîne cu o singură victorie în grupa C a Ligii Campionilor. Următorul meci va fi tot acasă, cu ASPTT Mulhouse, pe 5 decembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mega2005
mega2005  •  22 Noiembrie 2012, 16:55

Am fost in sala la meci. Descurajant de goala. Ar fi trebuit sa fie plina de copii si liceeni sa vada jocul, sa aprinda pasiunea pentru acest joc deosebit, de echipa , in care individualitatile pun in valoare grupul si nu invers. In fine,..setul1, a fost de tatonare,..1-0 Dinamo, un pic cam greu dar meritat. Cateva momente in care atac si bloc OK, atunci cand a trebuit. Setul 2...0-4, dupa nici 2 minute de joc,..doua preluari si jumatate aiurea,..de aici si pana la sfarsit, gafe ...linia a doua, inexistenta...serviciul slab. Setul 3 , identic cu predecesorul...atac slab,...bloc si linia a doua palide. Setul 4,..relaxare Galatasaray,..si revenire Dinamo...la 24-23, serviciu in fileu,,q.e.d.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  21 Noiembrie 2012, 17:41

asta este,adevarul este ca la Istambul turcoaicele ne-au trata de sus si din aceasta cauza am reusit surpriza,insa in acest meci s-au mobilizat foarte bine dar chiar si asa Dinamo cu putin noroc si eventual cu o sala plina putea sa bata,sper ca publicul sa se indrepte mai mult si inspre alte sporturi inafara de fotbal.Trebuie sa castigam neaparat urmatorul meci de pe teren propriu! FORZZA DINAMO!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează