SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPA CHALLENGE

Speranţă

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Dinamo Bucureşti încearcă azi să se califice în Final Four-ul Cupei Challenge. Dinamo a pierdut partida tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Challenge cu echipa Vakifbank Günes Istanbul. Turcoaicele s-au impus pe teren propriu în trei seturi, 3-0 (25-22, 25-15, 25-11). Azi, de la ora 19:30, în sala Lucian Grigorescu, dinamovistele vor încerca să întoarcă rezultatul pentru a se califica în Final Four-ul Cupei Challenge. Regulamentul este şi el de partea bucureştencelor, ele nu sînt nevoite să se impună neapărat cu 3-0, chiar şi o victorie cu 3-1 sau 3-2 le poate duce în setul de aur, care va trimite echipa învingătoare în ultima fază a competiţiei. Dinamo nu va avea o misiune uşoară pentru că va înfrunta echipa care în 2004 cîştiga Top Teams Cup şi care a reuşit să joace de patru ori în Final Four-ul Ligii Campionilor. Venită din CEV Cup, Dinamo, care a fost eliminată de Metal Galaţi, a trecut în tururile precedente ale Challenge Cup de Kommelnalnik Mogilev din Belarus şi de Kanti Schaffhausen din Elveţia.

Chiar dacă Dinamo va pierde meciul cu turcoaicele, România tot va avea o reprezentantă în Final Four, pentru că într-un alt meci din "sferturi" se vor înfrunta Unic Piatra-Neamţ şi Ştiinţa Bacău. În tur, elevele lui Florin Grapă s-au impus pe teren propriu cu 3-0. Partida se va disputa mîine, la Piatra-Neamţ, de la ora 19:00, în sala Ceahlăul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  20 Februarie 2008, 21:19

dinamo - vakifbank instambul 1-3(15,-19,-9,-24) Victorie si calificare meritata a turcoaicelor cu scorul general de 2-0(6-1 la seturi)! Dinamo...si-a aratat limitele!

 •  20 Februarie 2008, 10:10

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux .to/?r=berel 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe S.u.r.f. A.d.s. si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta.

 •  20 Februarie 2008, 08:55

Dinamo la volei are galerie ??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close