SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPA ROMÂNIEI/ TOMIS CONSTANŢA - ŞTIINŢA BACĂU 3-0

Tomis Constanţa a reuşit eventul » Au luat tot

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 21:24

Tomis Constanţa a cîştigat Cupa României şi a reuşit să realizeze eventul în acest sezon

Tomis Constanţa a cucerit tot ce se putea în acest sezon. După succesul obţinut în premieră acum două săptămîni în Divizia A, voleibalistele din Constanţa şi-au adăugat, tot în premieră, Cupa României, reuşind pentru prima dată eventul. "Este o performanţă excepţională pentru o echipă şi pentru un sportiv să reuşească eventul. A fost un meci dificil, chiar dacă am cîştigat în minimum de seturi. E un succes mare", a spus Claudia Gavrilescu.

Fetele de la malul mării s-au bucurat pentru Cupă la sfîrşitul unei partide în care au învins formaţia Ştiinţa Bacău, echipă în faţa căreia s-au impus şi în finala campionatului naţional. Constănţencele au cîştigat cu 3-0 (25-18, 25-23, 25-22), însă victoria nu a fost atît de categorică pe cît o arată scorul. Băcăuancele au condus în fiecare set, s-au menţinut aproape de adversare, însă de fiecare dată campioanele României s-au concentrat în momentele-cheie ale jocului şi au întors soarta partidei în favoarea lor.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
ligax
ligax  •  08 Mai 2011, 19:49

Felicitari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close