SPORTURI  »  VOLEI  »  FINALA CUPEI

Tomis şi Ştiinţa îşi vor disputa şi finala Cupei » Abonate la finală

Voleibalistele de la
Tomis își doresc
eventul în acest sezon
Foto: Gabriela Arsenie
Voleibalistele de la Tomis își doresc eventul în acest sezon Foto: Gabriela Arsenie

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 07 mai 2011 19:32

Tomis Constanţa şi Ştiinţa Bacău, formaţiile care s-au luptat pentru titlul naţional, se întîlnesc astăzi şi în ultimul act al Cupei României

Ieri, în Sala Sporturilor din Chiajna, a început lupta finală pentru trofeul Cupei României. Primul pas: semifinalele competiţiei. În primul meci, Ştiinţa Bacău, vicecampioana naţională, a avut o misiune facilă în faţa celor de la CSM Lugoj. Chiar dacă au pierdut un set, 19-25, băcăuancele nu au avut probleme în a îndrepta soarta partidei în favoarea lor şi s-au impus cu 3-1 (25-14, 19-25, 25-9, 25-17).

Tomis Constanţa, campioana României, şi Dinamo Bucureşti, deţinătoarea trofeului, au fost adversare în cel de-al doilea meci. Hotărîte să-şi ia revanşa după ce constănţencele s-au impus în semifinalele campionatului (3-1), dinamovistele au început în forţă partida şi au preluat conducerea, 25-23. Însă doar atît au reuşit să reziste în faţa furiei adversarelor care, în următoarele trei seturi nu au mai oferit nici o şansă, au profitat de fiecare greşeală a bucureştencelor şi au cîştigat cu 3-1 (23-25, 25-17, 25-14, 25-14).

Tomis Constanţa şi Ştiinţa Bacău, care vor lupta astăzi, de la ora 17:00 pentru trofeu, au jucat şi finala campionatului naţional, la sfîrşitul căreia echipa de la malul mării s-a impus cu 3-1.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează