SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPELE EUROPENE

USSP Albi şi Metallurg Zhlobin, adversarele echipelor pietrene în Challenge Cup

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 noiembrie 2008 00:00

Faza "16"-imilor de finală în întrecerea continentală Challenge Cup a făcut cunoscute, ieri după-amiază, numele următoarelor adversare ale celor două formaţii pietrene, participante în respectiva competiţie europeană. Unic Piatra Neamţ, calificată în turul III după o victorie cu 3-0 în dauna celor de la AEK Larnaca, va avea de înfruntat replica puternicei echipe franceze USSP Albi.


"Ne va fi foarte greu în următoarea fază, pentru că dăm peste o formaţie ce a probat experienţa acumulată în cadrul cupelor europene. Ne punem mari speranţe că vom reuşi să ne «agăţăm» de un set sau două în meciul tur, anunţat în Franţa, astfel încăt la retur, în sala noastră de la Piatra Neamţ, să tranşăm calificarea", a declarat preşedintele Unicului, Vasile Ouatu.


Meciul tur se va disputa într-una din zilele 9-11 decembrie la Albi, iar manşa a doua, în sala "Ceahlăul", într-una din zilele 16-17 sau 18 decembrie. Pentru a afla cît mai multe detalii despre jocul şi componentele
formaţiei franceze, oficialii de la Unic spun că vor încerca să dialogheze cu fosta lor jucătoare, Florentina Nedelcu.


"Echipa unde activează ea acum, joacă tot în campionatul francez şi ne-ar putea da multe informaţii despre adversara noastră. Florentina se va întâlni cu echipa sa pe Gaz Târgu Mureş", a mai spus finaţatorul de la Unic.


La răndul lor, băieţii de la "Municipal-LPS" Piatra Neamţ, eliminaţi din Cupa Confederaţiei Europene de sârbii din Kragujevac, vor înfrunta în primul lor meci din Challenge Cup formaţia Metallurg Zhlobin (Belarus).

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  17 Noiembrie 2008, 09:25

iar puneti fotografii care n-au legatra cu articolul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează