SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Va fi spectacol total la București! 1.000 de turci și-au anunțat prezența la evenimentul anului în sportul românesc

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 17:50

Final Four-ul Ligii Campionilor la volei feminin, care se va disputa în Sala Polivalentă din Capitală pe 5 și 6 mai, va fi evenimentul anului în sportul românesc.

Cele mai bune echipe ale Europei vin să se bată pentru cel mai important trofeu intercluburi: Vakifbank Istanbul, Galatasaray Istanbul, Imoco Volley Conegliano, alături de gazda Volei Alba Blaj, campioana României.

Bogați și puternici

Turcia e țara care investește în momentul de față cel mai puternic în voleiul mondial. Campionatul Semilunei e un adevărat magnet de vedete, bugetele formațiilor fiind și ele pe măsură.

Campioana Europei, Vakifbank Istanbul, e cea mai bogată echipă din lume, având un buget de 12 milioane de euro/sezon! Pentru turneul final de la București, fanii turci au anunțat că vor veni să-și susțină favoritele, în România.

"Am primit adrese oficiale din partea cluburilor din Turcia. Galatasaray a rezervat 600 de bilete, iar Vakifbank alte 400", a anunțat Vlad Bacșiș, team-managerul echipei din Blaj, cel care se ocupă de organizarea Final 4.

"Italienii vor avea și ei suporteri, dar nu au anunțat însă numărul lor. Probabil săptămâna viitoare", a mai adăugat oficialul ardelean. z

Trofeul e la Blaj!

Volei Alba Blaj a disputat sâmbătă seara, pe teren propriu, ultimul meci din actuala ediție de campionat. Echipa lui Darko Zakoc a pierdut după trei ani de supremație întâietatea în România, CSM București câștigând campionatul.

Parcursul european excelent al ardelencelor în Liga Campionilor a lăsat urme în întrecerea internă, voleibalistele din Blaj neavând un lot care să facă față pe două fronturi.

Sâmbătă seara, Blajul a sărbătorit însă împreună cu suporterii un sezon în care au ocazia să se lupte pentru trofeul Ligii. Cupa e deja la Blaj, fiind prezentată fanilor. "Ne-am făcut poze cu ea. Sper să mai avem ocazia să o atingem", a spus căpitanul Adina Salaoru. 

"Galatasaray, echipa pe care o vom întâlni în semifinale, este foarte bună, cu jucătoare experimentate, dar vorbim despre un singur meci, în care orice se poate întâmpla. Va fi la fel pentru ele, ca şi pentru noi" Tijana Malešević, Volei Alba Blaj

"Am jucat în urmă cu mai mulţi ani pentru Galatasaray, dar acum este o echipă complet schimbată. În fiecare an a devenit din ce în ce mai puternică, cu un buget din ce în ce mai mare, iar în acest an a jucat foarte bine aproape tot sezonul. Au jucătoare foarte bune şi experimentate şi ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sper că vom învinge" Natasa Krsmanovici, Volei Alba Blaj

Program Final 4 București
5 mai, ora 16:00 Vakifbank Istanbul-Imoco Volley Conegliano
5 mai, ora 19:00 Volei Alba Blaj-Galatasaray Istanbul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  21 Aprilie 2018, 19:52

Corect,așa este!I.B.V.Vestmannaeyar-A.H.C.Potaissa Turda 31-28(15-13)în prima manșă a semifinalei Challenge Cup la handbal masculin.Le-am dat eu o știre că ei nu sunt în stare s-o culeagă și s-o posteze. :) :) :) :) :)

936901769693416
Predan Mihai  •  21 Aprilie 2018, 19:43

Daca era vorba de becali,stirea era pe prima pagina !Hai Turda !

831959706877275
Cristian Baltaru  •  21 Aprilie 2018, 19:18

I.B.V.Vestamnnaeyar- A.H.C.Potaissa Turda 15-13 la pauză în meciul tur din cadrul semifinalei din Challenge Cup la handbal masculin.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează