SPORTURI  »  VOLEI  »  CEV CUP / TOMIS CONSTANŢA - GALATASARAY, AZI ORA 20:30

Vis de mărire » Tomis Constanţa joacă azi pentru calificarea în finala CEV Cup

Diana Neaga e optimistă înaintea meciurilor cu Galatasaray // Foto: Telegraf Constanţa
Diana Neaga e optimistă înaintea meciurilor cu Galatasaray // Foto: Telegraf Constanţa

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 21:11

CSV 2004 Tomis Constanţa speră să meargă în prima finală europeană din istoria clubului.

Calificată în premieră într-o semifinală de cupă europeană, CSV 2004 Tomis Constanţa visează la trofeu. Duble învingătoare în faţa rusoaicelor de la Dinamo Krasnodar, constănţencele nu se tem de duelul cu Galatasaray Istanbul, al cărui prim episod se va desfăşura azi, de la ora 20:30, în Sala Sporturilor din Constanţa.

"Galatasaray are două jucătoare extraordinare, Lo Bianco şi Calderon, dar asta nu ne sperie. Noi am început mai greu această campanie europeană, mai ales că am jucat în Liga Campionilor, dar, de acum încolo, vom avea un cuvînt greu de spus, indiferent de adversarul pe care îl vom întîlni. Cred că şansele de calificare sînt egale, dar noi sperăm să facem încă o surpriză şi să cîştigăm ambele meciuri cu Galata", a avertizat coordonatorul Diana Neaga.

Oaspetele vin pe Litoral cu o echipă garnisită de vedete, în care strălucesc italianca Eleonora Lo Bianco, cubaneza Rosir Calderon şi croata Marina Miletici. "Galata este o echipă de nivel foarte înalt, cu multe jucătoare experimentate, care evoluează şi la echipa naţională. Cred că este superioară echipei din Krasnodar, pentru că are o coordonatoare foarte bună", a explicat bulgăroaica Ţvetelina Zarkova.

Cu gîndul la finală
CVM Tomis Constanţa, calificată în semifinalele Challenge Cup după un parcurs perfect în care a înregistrat doar victorii, şi-a propus să depăşească performanţa înregistrată în urmă cu trei ani şi să ajungă în ultimul act al competiţiei. Elevii argentinianului Jorge Cannestracci speră să facă primul pas spre finală azi, de la ora 17:00, cînd întîlnesc pe teren propriu în meciul tur pe polonezii de la AZS Politechnika Varşovia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează