SPORTURI  »  VOLEI  »  TRAGEDIE

Voleibalista Julia Ituma a fost găsită moartă într-un hotel din Istanbul » Avea numai 18 ani

Julia Ituma s-a sinucis într-un hotel din Istanbul
Julia Ituma s-a sinucis într-un hotel din Istanbul

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 13:52 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 14:26

Julia Ituma, jucătoare de volei la formația italiană Novara, a fost găsită moartă într-un hotel din Istanbul. Avea numai 18 ani. Italiencele s-au deplasat, miercuri, în Turcia, pentru a disputa returul semifinalelor din Liga Campionilor la volei feminin, împotriva echipei Eczacibasi. Turcoaicele s-au calificat în finală, după ce au câștigat cu 3-0, după ce, în tur, italiencele se impuseseră cu 3-2. 

Julia Ituma ar fi căzut de pe fereastra hotelului din Istanbul, scriu cei de la Ansa. Giuseppe Manfredi, președintele Federației Italiene de Volei, a emis un comunicat, prin intermediul site-ului forului pe care îl conduce: 

Suntem sfâșiați de această veste care a cutremurat nu numai voleiul din Italia, ci întreg sportul din țara noastră. 
Comemorăm pierderea nu numai a unui mare talent, ci și a unei fete minunate, de 18 ani, pe care am văzut-o jucând în campionatul italian.
Primul meu gând merge către familia Juliei, căreia îi transmit cele mai sincere condoleanțe, și pe care o asigur că Federația Italiană de Volei o va ajuta fără îndoială.
Suntem în contact permanent cu președintele clubului Novara, dar și cu președintele Federației de Volei din Turcia, pentru a la oferit to sprijinul nostru. 
Cred că orice alt cuvânt rostit nu ar fi de folos. Este o tragedie imensă, care ne-a luat prin surprindere.

-comunicat Federația Italiană de Volei

Forul italian a anunțat că un minut de reculegere va fi ținut la toate meciurile de volei din „Cizmă”, care se vor juca astăzi și vineri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează