SPORTURI  »  AUTO  »  DESZĂPEZIRE

Cale liberă » Maşinile sînt ridicate pentru a facilita deszăpezirea, apoi sînt puse la loc

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2012 22:04

Primăria sectorului 2 ridică maşinile parcate la marginea drumului pentru a curăţa carosabilul de zăpadă, după care le pune la loc


Şoferii bucureşteni se pare că s-au declarat învinşi în meciul lor cu nămeţii. Chiar dacă pe arterele centrale se poate circula, tot mai mulţi şi-au lăsat maşinile acasă sau cît mai aproape de casă, inclusiv pe artere principale pentru că pe cele laterale trebuie să ai mult curaj să te aventurezi. Autorităţile întîmpină însă probleme în curăţarea carosabilului pe bulevarde tocmai din pricina maşinilor parcate pe marginea drumului.

Primăria sectorului 2 pare să fie cea mai activă, alegînd o metodă inedită pentru a-şi îndeplini obiectivul. Pentru a curăţa şoselele principale, ridică maşinile cu ajutorul firmei desemnate pentru sectorul respectiv în scopul de a degaja zona, după care le pune în acelaşi loc şi nu primeşti nici amendă!

Zăpada ţine cu şoferii certaţi cu regulile de circulaţie
Firmele de ridicări maşini din sectoarele 1, 4 şi 6 spun că şi ele practică aceste metode doar cînd sînt solicitate, iar în sectoarele 3 şi 5 nu e cazul deloc pentru că în 3 s-a reziliat contractul cu firma care avea această activitate, iar în 5 nu s-au ridicat niciodată maşini.Din cauza zăpezii, şoferii scapă în această perioadă de "hingherii" de maşini care, alături de Poliţia Comunitară, acţionau în Bucureşti şi ridicau tot ce era parcat neregulamentar. Aceştia acţionează doar dacă primesc sesizări în acest sens.

Bucureştenii ar putea primi în curînd o veste bună. Prefectura Capitalei vrea să introducă o taxă unică pentru ridicarea maşinilor din Bucureşti, indiferent de sector. Propunerea va fi făcută Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Ce se întîmplă în fiecare sector
Sector 1 - au fost situaţii cînd s-au mutat maşinile pentru a degaja carosabilul
Sector 2 - se ridică maşinile pentru a degaja carosabilul
Sector 3 - s-a reziliat contractul cu Rosal, firma care ridica maşinile
Sector 4 - nu se ridică maşinile pentru a degaja carosabilul
Sector 5 - nu s-au ridicat maşini niciodată
Sector 6 - au fost situaţii cînd s-au mutat maşinile pentru a degaja carosabilul
*Din cauza zăpezii şi a lipsei locurilor de parcare, în nici un sector nu se ridică maşinile parcate neregulamentar decît în situaţiile în care s-au făcut sesizări

5 maşini ar trebui să parcheze pe un singur loc de parcare în Bucureşti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tatutzu
tatutzu  •  14 Februarie 2012, 03:24

Sector 5 - nu s-au ridicat maşini niciodată Pai nu-i asa... Vanghelie, mai taie din ele da-le... Stai, ca nu ai din ce sa tai :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează