FOTBAL  »  Superliga  »  SINCER

A plîns!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 martie 2008 00:00

Mijlocaşul Zeno Bundea a izbucnit în lacrimi la lansarea unui documentar despre istoria "şepcilor roşii"

Universitatea Cluj este cu un pas în liga secundă, dar devotamentul fanilor rămîne neschimbat.
Un grup de susţinători ai "şepcilor roşii" au lansat joi seara documentarul "U, o legendă adevărată", care rememorează evenimente din istoria clubului ce datează din 1919. La eveniment, au participat, pe lîngă peste 300 de fani ai Universităţii, şi jucătorii antrenaţi de Alpar Meszaros.


Zeno Bundea, fostul fotbalist al Rapidului şi al Universităţii Craiova, nu şi-a putut stăpîni emoţiile şi a izbucnit în lacrimi cînd s-au auzit versurile melodiei "Numai U", piesă ce acoperă fondul sonor al arenei "Ion Moina" înaintea meciurilor Universităţii. "M-a emoţionat tot ce s-a întîmplat acolo. Nu am crezut niciodată că este aşa iubit clubul ăsta. Îmi pare rău că noi nu putem să-i facem pe aceşti suporteri minunaţi să se bucure de rezultate pozitive. Dacă U începea campionatul cu echipa asta nu ar fi avut probleme cu retrogradarea", a spus Bundea.

Tehnicianul Alpar Meszaros a explicat şi el reacţia mijlocaşului. "Nu a mai dat pînă acum de un club ca <>. Noi aici sîntem pe ultimul loc şi sîntem aplaudaţi, la Rapid sau Craiova cînd e bine eşti aplaudat, cînd e rău eşti înjurat", a afirmat "Raţa".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
 •  29 Martie 2008, 15:18

Conform ultimului recensamant, peste 40% dintre m.itici au culoarea pielii tuciurie constatandu-se ca au cel putin pe 1/4 sange de t.zigan!! Astfel, pentru a respecta minoritatile din Romania, insistam sa existe in buCUResti si placute bilingve (romana-t.ziganeste) iar "capitala" sa fie scrisa corect: buCURResti!

 •  29 Martie 2008, 14:35

pt Florin PROSTU ,uite cine sunt :Cocis titular in nationala ,Jula ,Szekely si Goga la nationala B.Am plecat la meci. nUmai "U" simbolul unor inimi romanesti.

 •  29 Martie 2008, 14:24

Daca emiteati pretentii la titlu cu siguranta si fanii vostri ar fi fost frustrati.Uitati-va la "Poli" Timisoara,de cand e in plutonul fruntas si fanii ei sunt frustrati.E o parere obiectiva,chiar daca sunt rapidist.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează