FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - STEAUA 1 - 2

Adrian Mititelu: "A fost război"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a comentat extrem de dur deznodămîntul partidei cu Steaua.

"A fost război, atît pe teren, cît şi în tribune. Am fost furaţi şi cu Steaua şi cu Dinamo. Dacă va lua titlul, Steaua o va face cu ajutorul arbitrajului, au apăsat pe butoane, dar mă opresc aici. Nu vreau să vorbesc despre oameni care se cred Mihai Viteazul, Miron Cozma sau Vlad Ţepeş", a spus finanţatorul.

Steaua a învins pe Universitatea Craiova, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (91)
 •  29 Aprilie 2008, 00:36

Bhai oltenilor,de ce va dati la gioale unii la altii?!? Au ajuns doi cretyny ca mititelu brutaru si solomon tradatoru sa decida soarta craiovei minima !...Ati lasat toti escrocii si vagabonzii sa praduiasca si sa umileasca echipa asta,care merita o alta soarta...cred ca marele Oblemenco s-a rasucit in mormant, D-zeu sa-l odihneasca in pace !!!

 •  27 Aprilie 2008, 17:44

„Trăind în promiscuitate, mizerie şi infecţie, exploataţi şi demoralizaţ i, cu sufletul şi mintea falşificate, oltenii sunt un pericol social. Ce trebuie făcut ca să fie cu adevărat elemente utile?“, scria dr. George D. Ionăşescu, pe vremea când limbajul corect politic încă nu exista şi adevărurile puteau fi rostite fără perdea. Atat am avut de transmis(fragment articol aparut in EVZ)

 •  27 Aprilie 2008, 15:14

asta da campionat,becali si arbitrii decid totul!rusinicaaaaaaa sa va fie!eu ma conformez cu Realul care e campion fara butoane.mai avem 30 de ani lumina pana sa vedem un football corect in Romania.pacat.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează