INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - FRANŢA 0-0

Află ce au făcut aseară după meci tricolorii şi ce program au astăzi!

Articol de , - Publicat marti, 10 iunie 2008 00:00

Imediat după partida de aseară cu Franţa, scor 0-0, tricolorii s-au deplasat la centrul Spa aflat în faţa hotelului din St. Gall unde este cazată delegaţia României. Centrul respectiv era în mod normal închis seara, însă a fost deschis special pentru tricolori. Aceştia au făcut exerciţii de recuperare şi li s-au făcut masaje de către specialiştii stabilimentului. De asemenea, doctorul naţionalei a verificat situaţia medicală a fiecărui jucător şi a aplicat remediile necesare unde era cazul. Acesta nu a descoperit, din fericire, accidentări serioase.

După recuperare, tricolorii ale căror familii au făcut deplasarea în Elveţia au putut sta cu rudele lor şi au mîncat, însă petrecerea nu a durat mult, deoarece la ora 23:00, ora Elveţiei, Victor Piţurcă a dat stingerea.

Astăzi, Victor Piţurcă avea programate 2 antrenamente cu echipa României, însă a decis să facă unul singur, cumulativ. Antrenamentul începe la ora 12:00, ora Elveţiei (13:00 în România), şi este deschis publicului!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
 •  10 Iunie 2008, 14:23

bravo baietii.

 •  10 Iunie 2008, 12:08

pt cei doi de sus gura mica prostilor . SI INCA CEVA , HAI ROMANIA! HAI ROMANIA!!! BAFTA BAETI !!!

 •  10 Iunie 2008, 11:58

cit pi su , cit ka ka ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează