FOTBAL  »  Superliga  »  

Ai un bilet in plus la Steaua - Galata? Posteaza aici, poate-l vrea altcineva care nu a reusit sa-si cumpere!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 august 2008 00:00

GSP a observat foarte multe mesaje in comentarii off-topic la diverse stiri prin care unii fani anuntau ca doresc bilete la Steaua - Galata, iar altii ca au cumparat si dintr-un motiv sau altul nu-l vor mai folosi, asa ca il scot la vinzare.

Pune anuntul tau aici daca vrei sa cumperi sau sa vinzi!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (351)
 •  28 Septembrie 2008, 15:49

Eugen Ungureanu este fara indoiala un artist complet. Pe langa faptul ca este producator artistic si conduce deja binecunoscuta Casa de Productie Electro Star, stie foarte bine sa se puna si in postura de artist interpret sau DJ la petrecerile unde este invitat. Contactandu-l am constatat ca agenda sa este foarte incarcata dar totusi il puteti suna la 0722.410.597 pt spectacole orasenesti, nunti sau botezuri.

 •  17 Septembrie 2008, 19:39

sa va cereti scuze toti "vrajitorii"care cunoasteti rezultatele dinainte.CFR a demonstrat ca nu numai bucuresti inseamna fotbal,acolo e 99% istoria comunista.ACUM CITEVA ZILE VOI MITICILOR FACEATI PARIURI CIT DE MULTE VOR FI GOLURILE PRIMITE DE CFR IN LIGA.

 •  27 August 2008, 19:55

am 2 bilete la tribuna 2.Nu pot sa vin la meci!Pot sa trimit pe cineva cu ele la stadion!!! Le v rea cineva?????

Vezi toate comentariile (351)
Comentează