SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Au şters podeaua cu polonezele!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2008 00:00

Debut fabulos pentru CSU Metal Galaţi în Liga Campionilor la volei feminin, victorie cu 3-0 în deplasare, în faţa polonezelor de la Muszyna

Voleibalistele de la CSU Metal Galaţi, la primul meci al unei echipe româneşti în competiţia celor grei, Liga Campionilor, au zburdat in această aseară şi au învins cu 3-0 pe Fakro Muszyna, chiar pe terenul acesteia. În condiţiile în care adversarul se confundă practic cu naţionala Poloniei, una dintre marile forţe ale continentului, CSU Metal a jucat perfect. Primul set a fost umilinţă totală pentru poloneze, la un moment dat se înregistra un scor incredibil, 17-4 pentru Metal Galaţi!!!

S-a terminat cu 25-10. Actul secund a fost ceva mai disputat, cu mici emoţii la mijloc, când polonezele au trecut la conducere şi au avut 16-14. Antrenorul sârb Zoran Terzic a mutat perfect, cu Alina Albu la serviciu. Au urmat opt puncte consecutive şi lucrurile s-au clarificat repede. Doar patru puncte, ca nişte firimituri, au mai adunat polonezele până la finalul setului. Cu Marcovici imperială la blocaj, iar Molnar, Djerisillo, deseori şi Martinez îngropând mingea la aproape fiecare atac şi toata echipa fantastică la preluare, Metal a defilat şi în ultimul set: 25-14.

Patronul echipei, Corneliu Mangalea, era entuziasmat de maniera în care antrenorul Zoran Terzic a pregătit acest meci. "Atât de clar nu credeam că se poate câştiga acolo, dar la victorie am sperat. Am mai glumit cu Zoran că ce-ar fi să le dăm un 3-0, dar să fie chiar aşa şi de o astfel de manieră, nu am crezut. Terzic le-a studiat jocul polonezelor şi mi-a zis doar atât: «e posibil să-i batem acolo». 

A pregătit meciul perfect iar jucătoarele au fost de vis, au respectat tot ce s-a pregătit înainte de joc. Acum, dacă vom fi egali în dubla manşă cu echipa din Turcia, grupa e închisă, chiar dacă au luat două seturi celor de la Bergamo. Însă, să fim atenţi ca să nu păţim ca CFR Cluj la fotbal", ne-a declarat Corneliu Mangalea.

În celălat meci al grupei C, Volley Bergamo s-a impus în deplasare, scor 3-2, în faţa celor de la Vakifbank Günes S. Istanbul. Următorul meci al echipei din Galaţi este programat miercuri, în sala Rapid din Bucureşti, în faţa celor de la Vakifbank.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  07 Noiembrie 2008, 13:02

Felicitari echipei, patronului si staffului... meseriasi! cum spune tot ramanul... si primarul si Cl tot meseriasi... buni meseriasi... au promis de 9 ani ca sala de sport va fi "in curand" OK... dar dupa orasul va fi civilizat, curat si elegant ca in fata primariei si prefecturii... sa mai asteptam oleaca! Forta CSU Metal!

 •  07 Noiembrie 2008, 10:43

Felicitari fetelor,avem mare incredere in voi.Avem un Metal de Aur in Galati care nu este apreciat de factorii locali.bafta in continuare,si sa fim modesti.

 •  07 Noiembrie 2008, 00:07

BRAVO MANGALEA!-ADEFARATUL PRIMAR..........EU TE-AM VOTAT DAR PCR-UL FACE LEGEA!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează