FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Băsescu admite că s-a grăbit cînd l-a decorat pe Deaconu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Preşedintele ţării, Traian Băsescu, a declarat în această seară în cadrul emisiunii "Naşul", de la B1TV, că trebuia să aştepte decizia Comisiei în cazul "Bricheta" şi apoi să-l fi decorat pe arbitrul Deaconu, scrie rapidisti.ro.
"Există riscul ca decizia mea să nu fi fost cea mai fericită. Trebuia să aştept judecarea la comisie şi pe urmă să-l decorez pe Deaconu. Mie mi-a plăcut ca act de autoritate. În capul meu a fost ideea că nu poţi să faci asta când e o echipă din Bucureşti şi una din provincie, dar că, dacă sunt două bucureştene, merge să fac un gest să dau încredere celor care vor să pună ordine în fotbal", a declarat Traian Băsescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
 •  10 Aprilie 2008, 01:35

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeee

 •  10 Aprilie 2008, 01:30

Asa baga sar.aciile astea PEN.ALE, taie la montaj. :))

 •  10 Aprilie 2008, 01:29

Am avut si o sa avem mereu, boala pe TIG.ANI, ne PI.SAM pe ei la infinit, MUIIIIIEEEEEEEEE lu' rapid.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează