FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bliţ

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Campioana se mişcă rapid: fundaşul brazilian de la Belenenses, Hugo Alcantara, vine la Cluj.

Campioana a făcut ieri al doilea transfer din acest mercato: sto­perul brazilian de picior stîng Hugo Alcan­tara (28 de ani). Fundaşul sud-american a refuzat să îşi pre­lun­gească angajamentul cu Bele­nen­ses, locul 8 în Portugalia în sta­giu­nea recent încheiată, şi a sem­nat un contract pe trei ani cu gru­pa­rea patronată de Arpad Paszkany. Alcantara a fost dorit şi de Poli Ti­mi­şoara, însă jucătorul care mă­soa­ră 1.90 de metri şi care are şi cetă­ţenia portugheză a preferat să semneze cu campioana României. Bra­zilianul va cîştiga la Cluj 140.000 de euro pe an.

“Un transfer reuşit”

Căpitanul Ricardo Cadu e con­vins că Alcantara va da şi mai mul­tă consistenţă defensivei ferovia­ri­lor. “Vine la Cluj? Nu ştiam. Îl cu­nosc pe Alcantara din campionatul Portugaliei. E un jucător foarte pu­ternic, înalt, de picior stîng. Cred că ar fi un transfer reuşit. Pe mine nu m-a întrebat nimeni despre Alcan­tara însă sînt ferm convins că ne va ajuta foarte mult. Ne aşteaptă me­ciuri grele, vom fi implicaţi în mai multe competiţii şi avem nevoie de un lot valoros pentru a face faţă”, a declarat portughezul.

2229 MINUTE a jucat Alcantara pentru Belenenses în stagiunea 2007-2008.

103 PARTIDE a jucat brazilianul pentru Setubal în 4 sezoane.

Doar în străinătate

Întrebat dacă ar fi dispus să-l cedeze pe Cristian Fabbiani (foto), finanţatorul “feroviarilor” a fost ezitant: “Fabbi­ani transferabil? Nu ştiu. În nici un caz nu va pleca la un club din ţară, pentru că nu vrem să întărim adver­sarele. În plus, cred că ar primi mai puţine faulturi decît la noi. Dacă va fi o ofertă din străinătate de la un club puternic putem discuta”, a declarat Paszkany.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
 •  16 Mai 2008, 13:03

dute dracukui alex

 •  16 Mai 2008, 11:16

bun, bun. cu transferuri dintr-astea, cfr nu se va bate la retrogradare

 •  16 Mai 2008, 09:52

asta vroiam sa zic si eu, dar mi-au luat-o altii inainte, e un fel de goian, cu putina samanta sudamericana, e ok

Vezi toate comentariile (7)
Comentează