SPORTURI  »  BASCHET  »  "U" MOBITELCO

Clujul avertizează Ploieştiul

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Tehnicianul lui "U" Mobitelco s-a declarat mulţumit de victoria în faţa Timişoarei, scor 80 - 69, dar consideră că încă mai sînt unele lucruri de pus la punct. "Nu e uşor să cîştigi în deplasare în nici o ligă", a spus Tab Baldwin. Americanul a prefaţat şi întîlnirea cu CSU Asesoft Ploieşti. "Ştim ce buni sînt şi că practică un baschet puternic. Sînt favoriţi dar să nu uităm că vin la noi acasă. Trebuie să ne apărăm teritoriul cu mîndrie, forţă şi entuziasm. Va fi un meci excelent", a completat Tab.

Sete de revanşă
Pivotul lui Mobitelco, Zoran Krstanovici este deja cu gîndul la partida cu CSU Ploieşti, ce se va desfăşura sîmbătă, 2 februarie, la Cluj. "Sentimentul e fantastic după victoria de la Timişoara. Am avut răspunsuri la tot ce au făcut. Sînt mulţumit de noua noastră echipă. Dacă vom învinge şi sîmbătă pe Ploieşti, nu cred că vom mai face vreun pas greşit de aici înainte. Avem o revanşă de luat. Nu trebuie să îi lăsăm să ne bată acasă!", a spus sîrbul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  30 Ianuarie 2008, 13:24

Au fost aplaudati, dar intre timp frustrarea a crescut. Ati ajuns sa semanati cu rapid la fotbal.

 •  30 Ianuarie 2008, 11:34

Haide U!Sa fim alaturi de echipa si sa o incurajam...Trebuie acum sa avem incredere in echipa......da intr-adevar avem de luat o "revansa " fata de Assesoft.Imi aduc aminte ca ne-au batut acasa la 30 de puncte odata...Sa nu uite ploiestenii ca atunci au fost aplaudati in sala Horia Demian.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează