FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - UNIREA URZICENI 0-0

Comici

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2008 00:00

Ceahlăul şi Urziceniul s-au întrecut ieri în gafe şi au oferit zîmbete spectatorilor

Evoluţie fără suflu, ieri, sub Pietricica şi multe faze comice. Diferenţa dublă de puncte dintre cele două combatante nu s-a văzut deloc pe teren. Alergătură multă şi fotbal cu ţîrîita, ingrediente ce au obosit ochii spectatorilor.

Ceahlăul şi Urziceniul s-au întrecut ieri în gafe şi au oferit zîmbete spectatorilor

Evoluţie fără suflu, ieri, sub Pietricica şi multe faze comice. Diferenţa dublă de puncte dintre cele două combatante nu s-a văzut deloc pe teren. Alergătură multă şi fotbal cu ţîrîita, ingrediente ce au obosit ochii spectatorilor.

Cu gîndul la Cupa UEFA, Urziceniul lui Dan Petrescu a presat din start, dar ineficient. Pădureţu (14) şi Bogdan Stancu (30) s-au lovit de scutul lui George Savu. Moldovenii au replicat prin Bruno Fernandes (17), căpitanul de abanos ratînd ţinta. Apoi au început execuţiile demne de cascadorii rîsului. Cernoch s-a prăbuşit în iarbă cînd a vrut să preia o minge pe piept, Pădureţu (75) a "reuşit", din centrul careului mic, să trimită mingea cu capul în aut de margine, iar lui Dănălache, care s-a oprit pentru a nu intra în ofsaid, i-a căzut o minge în cap.

Puţinele picături de fotbal au picat pe final. Şutul lui Onofraş (85) a fost scos de sub bară de Savu, iar Dănălache (90+2) a nimerit cu o lovitură de cap transversala. O remiză ce menţine Ceahlăul pe o poziţie minată, iar Urziceniul continuă să spere la Europa.

Chemat din Ghana
În lipsa lui Nohai, Viorel Hizo a fost nevoit să-l titularizeze pe postul de fundaş dreapta pe Hamza. Ghanezul a evoluat în turul campionatului numai pe postul de mijlocaş defensiv, nefiind neobişnuit să evolueze în bandă. Hamza a fost rechemat din Ghana la echipă, după ce acesta fusese pus pe lista de transferări şi plecase în ţara sa natală! (Ciprian Avădanei)

Stelea, probleme la menisc
Dan Petrescu a ales să-l titularizeze în poartă pe Giedrius Arlauskis (20 de ani), lituanianul debutînd ieri în tricoul Unirii. Titularul de drept, Bogdan Stelea, este accidentat la piciorul drept. Goalkeeper-ul în vîrstă de 40 de ani a făcut ieri un control amănunţit, iar medicii au descoperit că are ciupitură de menisc la genunchi şi i-au recomandat cîteva zile de repaus. (George Şeitan)

"Bursucul" nemulţumit
Dan Petrescu era supărat la finalul partidei pentru remiza obţinută contra Ceahlăului. "Aveam mare nevoie să cîştigăm acest meci pentru a rămîne în lupta pentru un loc în Cupa UEFA. Sînt nemulţumit de rezultat, dar nu am ce să le reproşez băieţilor. Au jucat bine, iar portarul nemţenilor a prins o zi bună. Am pierdut două puncte mari în lupta cu plutonul fruntaş. Ceahlăul nu merită să retrogradeze, ar fi păcat", a zis Petrescu. (Ciprian Avădanei)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  25 Martie 2008, 15:00

Nu am spus ca SAVU ar fi promovat de la CEAHLAUL 2, am spus doar ca a fost promovat artificial penntru a se i se face o "cota" de transfer in vara... Faptul ca baiatul a convins, e spre lauda lui si a lui RADU LEFTER antrenorul sau din acest moment!

 •  25 Martie 2008, 14:25

Pai si aricolul este de "cascadorii rasului". Danalache s-a oprit pentru ca era in offside si nu ca sa nu intre in offside.

 •  25 Martie 2008, 12:54

Te iei de cei care nu cunosc "fenomenul", dar si tu esti unul dintre ei. Pentru o mai buna "cultura ceahlaistica", adauga acolo ca George Savu a fost transferat din Republica Moldova(nu promovat artificial de la tineret) de la Dacia Chisinau. Este originar din Bucuresti si inainte de a juca la Chisinau a jucat la FC National(actualul Progresul), e drept ca mai mult la echipa de tineret. Cu speranta ca nu te-am iritat prea tare, semnez Eu ;)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează