FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRICOLORI.RO

Contra în locul lui Petre

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2008 00:00

Victor Piţurcă a renunţat pentru amicalul de miercuri şi la Florentin Petre, convocat iniţial printre stranieri. Motivul? Selecţionerul doreşte să verifice şi alţi jucători pe postul de mijlocaş dreapta. În aceste circumstanţe, tehnicianul va încerca o nouă formulă de joc, după cum afirmase în urmă cu o săptămînă la Antena 1: "I-am convocat pe toţi cei trei fundaşi dreapta, Săpunaru, Ogăraru şi Contra, pentru că pe ultimul vreau să-l folosesc mai avansat, în linia de mijloc". Lotul complet va fi anunţat duminică seara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  17 August 2008, 13:48

misu tu ai dormit cam prost si te-ai sculat cu stangul din pat , ai visat ca esti mare antrenor si te-ai trezit aici comentand ceva extrem de lipsit de inteligenta ! LASATI-L PE PITURCA IN PACE ! ESTE CEL MAI BUN ANTRENOR PENTRU ECHIPA NATIONALA ! doar daca este in clanul becalilor , nu mai are sustinerea mea !

 •  17 August 2008, 13:28

Asa trebuia sa faci echipa la europene.Contra a dovedit in meciuri MARI SI GRELE ca e foarte tehnic si are un randament mult mai bun ca mijlocas.Orice ANTRENOR DE CALITATE AR FI FACUT MUTAREA ASTA INAINTE DE EUROPENE.piturca in afara de barbut si increzut nu stie nimic.

 •  17 August 2008, 08:26

Mai, barbugiule, faci echipa numai din fundasi? Pe contra il reprofilezi mijlocas, ca pe Chivu si Radoi, Pe Rat varf retras, si pe Tamas varf impins, sau ghionea. Asa arata echipa in teorie, in practica tot 10 fundasi joaca pe teren, si cu portarul 11. Gaseste un fundas si pentru postul de portar, vei fi unic in lume. O echipa alcatuita din 11 fundasi incearca calificarea la CM.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează