FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

EXCLUSIV / Verdict: Adrian Mutu va avea braţul stîng 2 săptămîni în ghips

Articol de - Publicat marti, 19 august 2008 00:00

Adrian Mutu s-a accidentat grav la antrenamentul din această dimineaţă, urmînd să poarte braţul stîng în ghips pentru următoarele 2 săptămîni!


În timpul unei scheme de atac, atacantul Fiorentinei a încercat să înscrie printr-o foarfecă de efect, însă a ratat execuţia şi a căzut pe spate, lovindu-se la braţul stîng şi la picioare.

După ce a primit îngrijiri medicale cîteva minute bune, el nu a putut să se ridice, fiind scos de pe teren pe braţe de către echipa medicală.

Investigaţia medicală a dezvăluit că Mutu a suferit o luxaţie posterioară la cotul stîng, fiind necesare două săptămîni pauză şi braţul urmînd să fie pus în ghips.

Atacantul român va pierde returul din turul 3 al Champions League, dintre Fiorentina şi Slavia Praga, programat săptămîna viitoare, cît şi prima etapă din Italia, unde formaţia viola întîlneşte Juventus. Este de asemenea sub semnul întrebării prezenţa lui la meciurile cu Lituania şi I-le Feroe, 6 şi 10 septembrie, din cadrul preliminariilor pentru CM 2010.

În locul său, selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat la lotul echipei naţionale pe Florin Costea, de la Universitatea Craiova.

Cum comentezi decizia lui Piţurcă?

Rămîi pe gsp.ro pentru amănunte!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
 •  19 August 2008, 20:04

I-mi pare nespus de rau de ce i s-a intimplat lui MUTU,sper sa-si revina repede pentru ca natinala sta cumva si in golurile lui dar si ceilalti nu-s de neglijat bafta mutule!!!!

 •  19 August 2008, 19:54

mutule esti inteligent,ti ai bagat mana n gips,peste 2 sapt,o bagi si pe cealalta si uite asa iti plateste asigurarea italiana amenda.bv tie

 •  19 August 2008, 17:53

Bine ca am scapat de paduchele asta! A mai ramas Pitzurca sa-si rupa creierul si Sandu sa-si rupa capul si poate avem si noi o Nationala dupa aia!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează