INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - LIVERPOOL

Chelsea este cu un pas în finala de la Moscova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Chelsea s-a calificat în finala UEFA Champions League după victoria obţinută în această seară, 3-2 pe Stamford Bridge (1-1 în timpul regulamentar), în faţa lui FC Liverpool. Oamenii lui Abramovic au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune în acest joc, numai inspiraţia lui Drogba şi greşeala imensă a lui Hyypia distanţîndu-le pe cele două echipe la capătul a 120 de minute de luptă intensă.

Chiar dacă au deschis scorul la capătul primei jumătăţi de oră prin Drogba, "The Blues" s-au văzut egalaţi în minutul 64 de reuşita lui Fernando Torres, care a fructificat o pasă excelentă primită de la Yossi Benayoun. Partida a avut nevoie de prelungiri pentru a desemna formaţia care i se va alătura lui Manchester United în confruntarea finală din 21 mai, de pe stadionul Luzhniki din Moscova.

Prelungirile au oferit asistenţei de pe Stamford Bridge un spectacol neaşteptat. Lampard ('98) şi Drogba ('105) au făcut paşii decisivi pentru Chelsea, Liverpool dovedindu-se incapabilă să reacţioneze. Golul lui Babel ('117) nu a făcut decît să reaprindă speranţa în tabăra "cormoranilor", dar inutil, pentru că elevii lui Avram Grant nu au mai putut fi întorşi din drumul către Moscova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
 •  01 Mai 2008, 12:32

inca un meci spectacol...inca o data un public demn el insusi de apluzele noastre,ale celor care am privit pe ecran aceasta inclestare de forte...lasati orgoliile deoparte si bucurati-va de minunata lume a fotbalului!

 •  01 Mai 2008, 05:53

Pt gigi becali Urmaresc de 2 zile comentariile la UCL si tot nu inteleg de ce tu si alti habarnisti tot plangeti atat dupa spectaculoasa Arsenal.Intr-o grupa cu Sevilla,Slavia si Steaua ati avut 4v,1e,1isi golaveraj 14-4.MAN UTD in grupa cu Roma,Sporting si Kiev a avut 5v,1e,golaveraj 13-4.Apoi in UCL a dat la fel de multe goluri ca voi si a primit mai putine.In campionat nu mai vb si va mai dat si un 4-0 in cupa,sa aveti.Chiar nu inteleg,nu va luati pilulele de amnezie?Ar trebui!GLORY MAN UTD

 •  01 Mai 2008, 01:32

"cu un pas in finala" ??? Ba eu cred k e kiar in finala. Varza situl asta, aia mai breji au plecat in minivacante si au ramas femeile de servici sa scrie cronicile se pare. Meciul a fost super. Nu s-ar fi zis k in weekend chelsea a jucat cu MU. Nici nu merita sa ne uitam la jalea noastra de campionat, unde toti superobosit dupa meciuri de 2 lei cu tot felul de stelutze si mocanitze.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează