SPORTURI  »  ALTELE  »  CUPA 1

Gabriela Szabo şi Ionel Dănciulescu, alături de copii la Cupa 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2008 00:00

Fosta atletă Gabriela Szabo şi fotbalistul Ionel Dănciulescu îi vor susţine pe copiii din şcolile bucureştene care vor participa la Cupa 1, eveniment de competiţii sportive lansat, miercuri, de Primăria sectorului 1, în colaborare cu Asociaţia Sport pentru Viaţă.

Aflată la a şaptea ediţie, Cupa 1 a fost iniţiată pentru a încuraja spiritul competitiv şi pentru a evidenţia importanţa sportului în rândul copiilor. La evenimentul de anul acesta s-au înscris 50 dintre cele 70 de şcoli din sector.

Elevii de clasele V-XII se vor întrece în cadrul a cinci competiţii: fotbal, handbal, atletism, baschet şi volei. Organizatorii au pregătit spectacole inedite pentru deschidere şi premierea câştigătorilor, concursuri pentru cel mai bun blogger, concurs online de miss şi de fotografie. Cupa 1 se va încheia pe 15 noiembrie.

"Mi-ar plăcea ca în România să fie cât mai multe evenimente de acest fel, astfel încât oamenii să înţeleagă cât de important este sportul, care formează caractere frumoase şi pregăteşte copiii pentru viaţă", a subliniat Gabriela Szabo.

Co-organizator al evenimentului, Asociaţia Sport pentru Viaţă a fost înfiinţată de Szabo în anul 2007 şi derulează proiecte dedicate, în special, copiilor, pentru a-i învăţa cât de importante sunt, pentru sănătate, mişcarea şi sportul.

Sursa: NewsIn

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează