FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE CCA

Gheorghe Constantin: "Am analizat raportul cu regulamentul în faţă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 martie 2008 00:00

După terminarea şedinţei, şeful CCA, Gheorghe Constantin, a declarat: "Comisia de Disciplină trebuie să analizeze ce se va întîmpla cu meciul, numai ei pot decide. Eu am făcut o greşeală cînd m-am antepronunţat şi nu mai zic nimic de acum. Biroul Executiv şi-a spus astăzi punctul de vedere. Am analizat raportul cu regulamentul în faţă. Nu vreau să spun ce s-a hotărît. Ce pot să zic e că din punct de vedere tehnic şi disciplinar Deaconu a luat deciziile corecte pînă în minutul 73. Nu a nemulţumit cu nimic publicul prezent la meci. Acest caz nu a fost de competenţa CCA. Avem autonomie, dar depinde de fiecare cum o înţelege".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
 •  28 Martie 2008, 18:49

DUTE BA ZDREANTA SI TE INNEACA INBUDA

 •  28 Martie 2008, 18:16

Si in toamna lui `88 tot cu regulamentul in fata ai condus partida Bihor-steaua,cand ai tinut meciul pana a invins steOAIA???

 •  28 Martie 2008, 17:29

anti S-TELISTII S_PURCATI CE P_ULA AU MINCAT @ 28.03.2008 17:16 SA M_OARA M_ATA DE CEAUSEL S_PURCAT CARE AI IMPRESIA CA M_ATA MERITA TOT NOI RAPIDISTII AVEM O VORBA SA VA LUAM M_AMAELE IN P_ULA SI APOI SA VEDEM CUM O SA VA FIE PT CA ASA BINE CU CELE 3 PUNCTE VRETI VOI J_EGOSILOR SA MERGETI MOCA MAI DEPARTE ASA CA S_PURCACIUNILOR CIOCUL MIC SI AICI NU AVETI CE CAUTA A_UROLACILOR M_UIE STIAUA NA LA P_ULA SI ASA CA A_UROLACUL SA STEA IN GHENA LUI, GHENA LUI JIJI OIERUL NEBUN

Vezi toate comentariile (40)
Comentează