SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  JO 2008

GSP vă oferă GRATUIT 5 fotografii de la ceremonia de deschidere a JO de la Beijing

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2008 00:00

GSP este singurul ziar din .RO acreditat azi la deschiderea JO de la Beijing si va ofera GRATUIT 5 fotografii de la ceremonie pe care le puteti downloada si posta pe siteurile si blogurile proprii!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (19)
 •  16 August 2008, 18:10

Chiar nu se poate ajunge la o intelegere sa vedem si noi meciurile din liga 1? Ce vina avem noi ca suntem la alti operatori decat rds? Sunt la dolce si am sunat de foarte multe ori dar degeaba. Va rugam rezolvati situatia de fata. Chiar nu va este mila de 70% din populatie care se milogesc la vecini sa vada si ei echipa favorita? Probabil ati facut aceste doar pt voi! MULTUMESC STIMATE GSP!

 •  09 August 2008, 00:16

ONE WORLD ONE DREAM! Acesta este sloganul Jocurilor Olimpice! Instantaneu, imi amintesc de un alt slogan celebru, si oarecum asemanator; EIN REICH, EIN VOLK, EIN FUHRER! Oare de ce am impresia ca politicul se implica in continuare in sport? Oare 'one dream'-ul 'one word'-ului sa fie cumva tocmai 'EIN REICH, EIN VOLK, EIN FUHRER', si sa nu ne dam noi seama? Sau ne dam seama si speram din tot sufletul sa ne inselam?

 •  08 August 2008, 23:57

macar pozele sa fie gratis ca de meciuri........

Vezi toate comentariile (19)
Comentează