FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi despre Gigi Becali: "Un om fals!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2007 00:00

Hagi s-a dezlantuit intr-un atac violent la adresa lui Gigi Becali. "Regele" l-a pus la zid pe Becali, despre care a spus ca nimic nu il intereseaza in afara banilor. Emisiune exploziva aseara la Nasul, pe B1 TV. Invitat Gica Hagi. Tema emisiunii: perioada petrecuta de Rege la Steaua, dar mai ales relatia tensionata pe care a avut-o cu Gigi Becali. La 25 de zile distanta de momentul in care a parasit banca Stelei, Hagi a lansat atacuri fara precedent la adresa fostului sau patron.

"Nu eu, ci el rugineste Steaua"
"Nu mai pot sa inghit, totul are o limita. Gata, am spus stop. Denigreaza tot ce inseamna glorie a Stelei. Toti, toti. Notati: Hagi, Lacatus, Iordanescu, Piturca, Balint, Lita, Boloni. El a spus despre mine ca pun rugina pe echipa? Fals. El e cel care face asta si care va duce Steaua de ripa", si-a inceput Hagi atacul. "stiti ce e Gigi Becali? Singurul patron din lume care le-a spus si probabil le va mai spune fanilor iesiti afara din stadion. Daca imi mai aratati unul care sa faca asa..., dar nu exista, el e unic", a continuat Gica.

"Nu putea sa doarma ca nu ia milioanele din Liga"
Tonul lui Hagi a devenit apoi unul violent. Discutia ajunsese la bani. "Va spun eu de ce el se comporta asa. Simplu, pentru ca are bani. La el totul inseamna bani. Pentru el conteaza doar banii. El se gindeste numai la bani, la bani si iarasi la bani. De-asta am si ramas dupa returul cu BATE Borisov, m-am gindit ca aducindu-i milioanele de euro din cauza carora nici nu putea sa doarma noaptea, o sa se linisteasca", a adaugat fostul tehnician al Stelei.

"Lacrimile lui erau de crocodil"
"Ce a fost timp de 20 de ani intre mine si el s-a terminat. Definitiv. Relatia nas-fin? Nu mai exista. A stiut sa ma foloseasca si inainte si dupa '89, insa ii transmit sa ma uite si intr-o zi o sa-l vada Dumnezeu. Spunea ca i-au dat lacrimile cind intreg stadionul mi-a scandat numele la primul meci in Ghencea. Da, erau lacrimi de crocodil, iar el juca teatru, teatru ieftin, pentru ca el nu e uman", a mai punctat Hagi.

"Dupa meciul retur cu BATE stiti ce trebuia sa-i spun? Ti-am adus 10 milioane de euro, iti plac atit de mult, ia de aici banii"

Gica Hagi

"A spus ca nu ma intelegeau jucatorii? Mai sa fie! Adica Zapata, Rada si Zaharia, care venisera de doua zile, m-au inteles perfect si altii nu? I-a bagat pe jucatori la inaintare"

Gica Hagi

"Norocul meu ca n-am apucat sa iau bani de la el, ca acum venea si... I-am zis sa bage banii la juniori si sa nu mai lase copiii sa se antreneze in parcarea stadionului, iar el sa se laude cu milioanele din Liga"
Gica Hagi


Basescu l-a incurajat

Gica Hagi a mai facut o dezvaluire aseara. "Inaintea meciului de la Praga, primul din grupa Champions League, mi-a dat telefon Traian Basescu. Mi-a urat bafta, a tinut sa ma incurajeze si sa fiu tare in continuare. Eu deja luasem decizia de a pleca", a spus Hagi.

Becali n-a fost lasat in emisiune

Dupa ce Hagi l-a desfiintat, Becali a dorit sa intervina in emisiune, sunind in redactia B1 TV. Moderatorul Radu Moraru a anuntat pe post ca "domnul Becali ne-a sunat si vrea sa intre in direct insa asa cum cind el a fost invitat, n-am luat pe nimeni la telefon si acum voi face la fel".

"Hagi spune timpenii. E o minte bolnava!”
Aseara tirziu, la ora 23:12, Gazeta l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i lua un punct de vedere. N-a raspuns, insa dupa fix 5 minute el a telefonat inapoi. Pe un ton foarte calm, Becali a vorbit doua minute. "De cine vroia Hagi sa asculte, daca nu de mine, care sint patron? Vorbeste numai aberatii, numai timpenii, numai prostii. ce sa mai vorbesc eu cu asta cind zice numai aberatii? Hagi e o minte bolnava. O sa vorbesc cu jucatorii sa facem o conferinta de presa in care sa spuna singuri ce mi-au zis si mie despre Hagi. Hagi e frustrat ca Piturca a calificat echipa la Campionatul European si el nu. Nu se poate sa faca ce vrea el la Steaua pentru ca eu sint patron, iar poate fi doar angajat", a spus Becali, in timp ce pe fundal se auzea vorbind Hagi, care inca nu iesise din emisiune.

Neaga desfiintat!
Gigi Becali nu a fost singurul pus la zid de Hagi. si Neaga a fost o tinta. "Rica a zis de mine ca eu n-am stiut sa-l pregatesc? Problema e la el. A jucat 10-11 meciuri si n-a tras un sut pe poarta. Sa se analizeze singur si sa se intrebe de ce un pusti ca Bicfalvi a tras 5 suturi la poarta desi a jucat jumatate din cit a facut-o el, iar Zaharia a marcat 5 goluri", l-a atacat Hagi pe Neaga.

Jucatorii: "Nu noi te-am lucrat"

"Cind am plecat, le-am spus jucatorilor asa in viata sa va luptati intotdeauna pentru doua lucruri, sa nu va ia nimeni gindirea si personalitatea. Ei mi-au zis asa: Gica, sa nu crezi ca noi te-am lucrat. Ii cred, ei au fost bagati la mijloc", a mai dezvalui Hagi aseara.


Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează