INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CLASAMENT

Mutu este pe primul loc în topul jucătorilor decisivi

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Atacantul lui Fiorentina, Adrian Mutu, este primul într-un top al jucătorilor care au adus cele mai multe puncte pentru echipele lor, internaţionalul român contribuind cu 18 puncte prin cele 13 goluri marcate pentru formaţia italiană, informează site-ul violanews.com.

Mutu este urmat în acest clasament de atacantul suedez al lui Internaţionale Milano, Zlatan Ibrahimovic, care a adus 16 puncte pentru formaţia sa.

Sursa citată scrie că Fiorentina nu a mai fost atât de dependentă de un singur jucător de pe vremea lui Batistuta. Violanews.com menţionează şi faptul că primele eşecuri ale echipei antrenate de Cesare Prandelli în acest an, 1-2 cu Lazio în sferturile Cupei Italiei, au coincis cu absenţa lui Mutu din teren.

Mutu va fi însă în teren pentru meciul cu AC Milan de duminică seară, ceea ce le dă speranţe tifosilor viola, "că Mutu va încerca să înscrie un nou gol decisv, pentru a-l sfida pe Ronaldo, cel cu care are în comun faptul că amândoi sunt porecliţi Fenomenul".

 

sursa: newsin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  02 Februarie 2008, 16:15

Cu Mutu, Chivu si ceilalti iternationali zic ca avem sanse mari sa iesim invingatori din grupa infernala de la Euro 2008.Si pariez ca Mutu va marca in fiecare meci al Romaniei.Bv Mutu, te iubim.:)

 •  02 Februarie 2008, 16:12

bravo mutu!tie, iti datoram calificarea la euro! fara tine nationala este 0!speram ca la euro sa ne faci cei mai fericiti,desi va fi foarte greu!tot respectul si stima!

 •  02 Februarie 2008, 15:17

mutu este cel mai bun jucator roman al tuturor timpurilor...si un mare patriot...MUTU TE IUBIM SI ITI MULTUMIM PT K TE DARUIESTI LA FIECARE MECI AL NATIONALEI!!!...HE'S THE BEST...SO FUCK THE REST

Vezi toate comentariile (7)
Comentează