SPORTURI  »  AUTO  »  MCLAREN MERCEDES

Ron Dennis a hotărât să rămână la McLaren

Articol de GSP - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Şeful echipei de Formula 1 McLaren, Ron Dennis, a anunţat marţi că va rămâne în funcţie, pentru că vrea să pună capăt zvonurilor legate de retragerea sa, informează Reuters.

Un purtător de cuvânt a afirmat că britanicul în vârstă de 60 de ani s-a adresat angajaţilor echipei motorizate de Mercedes înainte ca ei să plece spre Australia, unde va avea loc primul Mare Premiu al sezonului, şi i-a asigurat că va rămâne, chiar dacă a cedat o parte dintre atribuţii către directorul executiv Martin Whitmarsh.

Presa engleză a scris că Ron Dennis, care deţine 15 procente din McLaren, echipă pe care o conduce din 1980, a vrut să se retragă înainte de începutul sezonului. Deşi a câştigat 17 curse în 2007, McLaren a pierdut toate punctele acumulate în clasamentul constructorilor şi a primit o amendă de 100 de milioane de dolari din cauza scandalului legat de spionaj.

McLaren a câştigat 132 de curse, şapte titluri de campioană la constructori şi nouă titluri de campioană la piloţi sub conducerea lui Dennis. Ultimul titlu a fost cucerit în 1999, când pilot era finlandezul Mika Hakkinen.

sursa: NewsIn

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
 •  14 Martie 2008, 16:05

daca vrei topicuri interesante scrie: audifan, dupa care .ro si intra la sectiunea forum

 •  12 Martie 2008, 19:37

sal,daca doriti sa stiti ce a facut valentino rossi in qatar,intrati pe http://www.enderbmf.com avand in vedere ca este a treia zi si nimic despre noul sezon in moto gp! P.S-intrati fara grija la,my favorit lincks,este si www.gsp.ro :)

 •  12 Martie 2008, 15:28

P.S-Valentino Rossi www.enderbmf..com

Vezi toate comentariile (7)
Comentează