SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM-FC NÜRNBERG (AZI, ORA 19:00, LA SPORTRO)

Rugăciune!

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2008 00:00

Înaintea meciului cu nemţoaicele, handbalistele au trecut pe la Mînăstirea Dintr-un Lemn, rugîndu-se pentru calificarea în semifinale

Jucătoarele de la Oltchim au cerut ajutorul divin. Miercuri, după antrenamentul de dimineaţă, Tadici şi-a dus elevele la Mănăstirea Dintr-un Lemn, aflată aproape de Vîlcea, pentru a se reculege. Campioana României are nevoie de victorii în ultimele două jocuri din Ligă, cu Nürnberg azi şi cu Gyor, pe 15 martie, dar stă şi la mîna unguroaicelor, care trebuie să învingă duminică, pe Lada Togliatti, pe teren propriu.

Antrenorul Gheorghe Tadici crede încă în calificarea echipei în semifinale. "Noi ne vom juca şansele şi o să vedem abia apoi ce se va întîmpla la Gyor. Cred însă că unguroaicele îşi vor apăra blazonul", a declarat tehnicianul. Meciul cu FC Nürnberg e unul aparte pentru vîlcence. În tur, în Germania, au fost egalate în ultima secundă de Anja Rosler, care a recunoscut atunci: "A fost un gol cu noroc. Am închis ochii şi am aruncat la poartă". Punctul pierdut la Nürnberg ar putea să le coste pe românce calificarea. Oltchim vrea însă să se reabiliteze în faţa propriilor suporteri şi promite spectacol azi în faţa echipei antrenate de Herbert Müller, tehnicianul născut la Timişoara.


Şi-a închis telefoanele
După cearta cu Gheorghe Tadici, portarul Oltchimului, Luminiţa Huţupan Dinu, nu a vrut să mai vorbească. Şi-a închis telefoanele ca să se liniştească în cantonamentul de la Olăneşti. "Toată lumea mă sună să mă întrebe care e adevărul. Nu mai spun nimic, o să vorbesc după ce terminăm meciurile din Liga Campionilor", declarase Luminiţa.

"Jucăm şi pentru Vîlcea!"
Aurelia Brădeanu, interul dreapta de la Gyor, handbalista "naţionalei" României, a declarat că Gyor îşi va apăra corect şansele. "Nu se pune problema să ne dăm la o parte. Eu, una, voi juca şi pentru Vîlcea. Am spus-o şi o repet. Vreau să ne calificăm în semifinale noi şi Oltchim", a declarat Mika. Şi Simona Spiridon, coechipiera ei, vrea acelaşi lucru. Gyor e neînvinsă în Ligă, are 13 victorii consecutive. Mai mult, nici în campionat nu a cunoscut înfrîngerea. A pierdut însă două dintre titulare: Katalin Palinger şi Zsuzsana Tomori, ambele accidentate, care nu vor intra cu Lada.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  07 Martie 2008, 09:08

Sa bata unguroaicele in meciul cu Lada si apoi mai vedem. Daca nu suntem in stare apoi sa batem Gyor-ul .. asta este, nu meritam sa mergem mai departe. Eu insa cred ca aceasta echipa bate pe oricine la Valcea. Si cu publicul, bineinteles.

 •  07 Martie 2008, 08:58

si eu cred ca unguroaicele vor juca corect acest meci. problema apare peste 1 saptamana cand vin ele in romania. le putem bate? sper sa nu ne inecam ca tiganu' la mal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează