INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  MAI SÎNT 3 ZILE PÎNĂ LA JOCUL CU OLANDA

Surpriza lui Piţurcă pentru "tricolori"!

Articol de , - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Selecţionerul Victor Piţurcă vrea să-şi motiveze elevii pentru a reuşi calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European. Acesta le-a pregătit o surpriză "tricolorilor" înaintea meciului capital de marţi, cu Olanda. Piţurcă a cerut reprezentanţilor TVR prezenţi în Elveţia imagini cu bucuria suporterilor din întreaga ţară, dupa cele două rezultate de egalitate, obţinute cu Franţa (0-0) şi Italia (1-1). Piţi vrea să le arate lui Mutu şi compania că toată lumea din ţară este alături de ei pentru a le ridica moralul.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (47)
 •  15 Iunie 2008, 14:28

chiar dak nu ne califikm in sferturi nu fiti tristi k ptr noi sau cel putin ptr mn sunteti cei mai buni .....jukti cum ati jukt si cu italia dar mai eficienti in faza de atac si o sai batem pe olandezi

 •  15 Iunie 2008, 13:31

Papusel: tu mai mult esti impotriva Ungariei decat alaturi de Romania, vad ca alta preocupare nu ai. Daca tot ii injuri injura-i la tine in casa nu pe aici.

 •  15 Iunie 2008, 13:12

HAI ROMANIA!!! M*U*I*E uNGARIA!!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează