INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - CFR CLUJ 1-2

Trică: "Vreau să bată şi Steaua mâine!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2008 00:00

Mijlocaşul campioanei României, Eugen Trică, a declarat la finele partidei pe care echipa sa CFR Cluj a câştigat-o cu 2-1 pe stadionul celor de la AS Roma, în primul meci al ardelenilor din grupele Ligii Campionilor:

"Este o seară magică, pentru noi şi pentru fotbalul românesc. Noi am venit de la bun început să facem un rezultat bun. Trombetta a gândit bine de tot meciul, am jucat într-un sistem 4-4-1-1 care a funcţionat perfect în apărare. Am mizat pe contraatac şi a ieşit foarte bine. Deja ne apropiem de jocul pe care îl practicăm noi anul trecut, în tur.
După ce am luat gol, ne-am gândit că nu mai avem nimic de pierdut şi am atacat. Am jucat fără trac, iar Culio mi-a mulţumit pentru pasele de gol pe care i le-am dat. :) Eu cu el ne înţelegem excelent şi suntem foarte mulţumiţi de noi în seara asta.

Vreau ca şi Steaua să câştige mâine cu Bayern"
, a încheiat Trică la Fanatik.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (47)
 •  17 Septembrie 2008, 14:16

Vreau toate echipele din Cupa UEFA sa se califice, mai ales dinam0. Sa vada si ei cum e sa joci sambata-joi-sambata. Ca prea au avut viata usoara si radeau de Steaua cand ea juca in UCL de 2 ani incoace!

 •  17 Septembrie 2008, 11:56

@ GLOBULET: nu vb nimeni de steaua decat trica:))...e un mare titlu:"vreau sa bata si STEAUA maine":-j cat despre cfr: SINCERE FELICITARI!nu uitati ca este meritul lui trombeta!!!si nu neaparat tactic cat psihic.a stiut sa le implanteze o mai buna mentalitate;)

 •  17 Septembrie 2008, 10:41

ce frumos este cand te uiti in gazeta si nimeni nu mai vorbeste de steaua este incredibil.bravo CFR CLUJ

Vezi toate comentariile (47)
Comentează