FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA - U CRAIOVA

Marian Iancu:"Tudor este un stelist, un arbitru slab, un ingîmfat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Intr-o interventie telefonica la Fanatik Show, pe Telesport, finantatorul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a comentat delegarea lui Alexandru Tudor la partida pe care echipa sa o va disputa impotriva Universitatii Craiova in etapa a 30-a din Liga I:

"Este normal ca Poli Timisoara sa fie arbitrata de Tudor cu un meci inainte de jocul direct cu Steaua? Vi se pare normal? Tudor este un arbitru slab, iesit din forma, un stelist clar, un ingimfat Cine credeti ca este la margine? Vidan, care a oficiat si la jocul de cupa din aceasta seara.

Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in istoria fotbalului din Romania. Ce asteptari sa mai am de la jocul cu Universitatea Craiova? Pe mine acasa ma arbitreaza doar arbitri de pe lista UEFA? In etapa trecuta m-a arbitrat Balaj, care ne-a umplut de galbene! Nu ma mai surprinde nimic! Nu am incredere in Tudor pentru ca in ultimul timp a fost PENIBIL. Cineva a impus aceasta brigada!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (37)
 •  18 Aprilie 2008, 11:20

meciul cu Steaua e alt meci, acuma jucam cu Craiova si eu sincer as baga echipa de juniori pentru ca sa nu ia cartonase lotul de baza si sa ne pupe in dorsal arbitrii daca vor sa faca jocul Stelei din Cimitiru Ghencea Sa le fie tarana usoara tuturor care gandesc urat la adresa lui Poli

 •  18 Aprilie 2008, 09:29

ia nu te mai lua de breed pit !

 •  18 Aprilie 2008, 01:44

si e singura echipa care fura ca in codru, pt laudarosii astia ieftini, care spun ca oile lor sunt singurele care au facut si au castigat CL

Vezi toate comentariile (37)
Comentează