FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - STEAUA 0 - 0

VIDEO / Obiecte aruncate pe teren la Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

În debutul partidei dintre Universitatea Craiova şi Steaua, suporterii au aruncat din tribune o bucată de scaun în direcţia lui Adrian Neaga. Jucătorul Stelei a luat obiectul şi s-a îndreptat spre centralul partidei Ovidiu Haţegan. Acesta s-a îndreptat spre arbitrul de rezervă, cel din urmă comunicîndu-i observatorului că meciul va fi întrerupt în cazul în care gestul se va repeta. De la staţia de amplificare s-au făcut apeluri repetate să nu se mai arunce cu obiecte din tribune.

Între timp, din tribune a zburat spre Mihăiţă Pleşan o piatră, însă momentul cu pricina nu a fost sesizat de către membrii brigăzii de arbitrii.

O bucată de scaun zboară înspre Rică Neaga, acesta arată obiectul arbitrului. Steaua ratează din corner.

O piatră îl ratează de puţin pe Mihăiţă Pleşan.

Neaga este din nou atacat cu un scaun la un corner

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
 •  27 Aprilie 2008, 14:56

Toti antrenorii si presedintii echipelor rivalei STELEI au prins un obicei ca de fiecare data cind pierde sa arunce vina pe BECALI(de parca BECALI dribleaza,suteaza,da cu capul,face tactica tuturor echipelor etc).Si tine si la public si la patroni,oare nu ar trebui sa dea vina pe ei insusi sau pe incompententa lor inloc sa dea vina pe altii.Aici se vede inteligenta lui BECALI care ii joaca pe toti pe degete numai prin declaratiile lui provocatoare.Civilizatia la noi pe stadioane lipseste nu numa

 •  27 Aprilie 2008, 12:49

VORBA MULTA SARACIA OMULUI,STEAUA A JUCAT FOTBAL ,IAR CELELALTE ECHIPE DISTRUG JOCUL;ACESTAI ADEVARUL CURAT.

 •  27 Aprilie 2008, 12:28

stie el mai bine de ce a fost fluierat prin faptul la comentariile pe care le face acest plesan dar nu stie de vb daca taceai filozof ramaneai valabil si pt adrian ilie el a uitat cum a fost primit pe ghencea pe cand juca la valenci suporteri stelisti strigau adrian ilie p--a in c-r sati fie si acum ii pupa in dos stiti voi pe cine asa cum de altfel fac toti cei ce sunt si ajung la steaua

Vezi toate comentariile (60)
Comentează