STIRI  »  AUTO  »  AUTO

AutoPamela! Sex-simbolul şi-a cumpărat echipă auto, cu maşini pilotate de Liuzzi şi Mathias Lauda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 11:38

Pamela Anderson, actriţa canadiană în vîrstă de 46 de ani, a devenit de curînd proprietara unui club auto. Echipa se va numi Race Alliance by Pamela Anderson şi va participa la primul concurs în acest weekend, la o competiţie din Slovacia.

Cei care vor conduce bolizii Race Alliance sînt fostul participant în Formula 1 Vitantonio Liuzzi, care a pilotat pentru echipele Toro Rosso şi Force India, şi Mathias Lauda, fiul tripului campion mondial Niki Lauda.

"Vrem să facem din Race Alliance un nume cunoscut şi am căutat cei mai buni piloţi cu putinţă. Planul nostru este să concurăm anul viitor la toate etapele FIA GT Series, dar şi la cursa de 24 de ore de la Nurburgring, după care să ne axăm pe cursele NASCAR", a spus un purtător de cuvînt.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close