STIRI  »  AUTO  »  SUV-UL DACIEI VA FI LANSAT ÎN SEPTEMBRIE CU OCAZIA SALONULUI AUTO DE LA FRANKFURT

FOTO Primele imagini oficiale cu Duster facelift

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 11:56

Dacia a comunicat astăzi primele imagini oficiale cu Duster facelift, model ce va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia celei de-a 65-a ediţii a Salonului Auto de la Frankfurt care va debuta pe 10 septembrie.

Fiind vorba de o restilizare, schimbările nu sînt mari, mai ales că primul Duster a avut un mare succes de piaţă. Accentul a fost pus şi mai tare pe caracteristicile sale 4x4.

Noul Duster are o parte frontală mai expresivă. Calandrul a fost restilizat şi include o nouă grilă cu bandouri cromate. De asemenea, blocurile optice au fost schimbate.
"Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienţii noştri, păstrînd totodată proporţiile iniţiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fără a renunţa la elementele de utilitate deja cunoscute.

Noul Duster îşi reafirmă caracterul puternic dar îşi păstrează genele sale iniţiale", a declarat David Durand, director de design al gamei Dacia.

Noile bare de pavilion longitudinale, inscripţionate Duster, pun şi ele accentul pe caracterul de SUV al maşinii produse la Mioveni. Noile jante de aluminiu 16’’ cu aspect "dark metal" alături de pneurile « Mud and Snow » schimbă şi ele aspectul noului Duster.

În partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistică a părţii frontale, în special prin prezenţa elementelor cromate. Stopurile pentru noul Duster sînt acum mai "pătrăţoase". Ornamentul de eşapament cromat, precum şi noua inscripţie « 4WD », completează evoluţiile de design exterior şi reafirmă personalitatea puternică a noului Duster.


BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
uefa
uefa  •  28 August 2013, 12:26

e frumoasa! si "ieftina" fata de celelalte de acelasi tip.

dash.berlin
dash.berlin  •  28 August 2013, 12:21

Dacia chiar are succes.E plina Austria si Germania de MCV-uri si Sandero.

shogun_blue
shogun_blue  •  28 August 2013, 12:10
Postat de americanu197 pe 28 August 2013, 12:07

chiar tare ... dar tot numi iau

pt ca deja ai unul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează