STIRI  »  AUTO  »  SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Începe cel mai luxos show al vedetelor auto » Ford B-Max si Dacia Lodgy vor fi prezentate mîine la Salonul Auto de la Geneva

Articol de - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 20:19

Astăzi va debuta Salonul Auto de la Geneva, primul mare eveniment auto al anului şi poate cel mai important. Dacă expoziţiile de la Frankfurt şi Paris se rotesc în fiecare an, expoziţia elveţiană ţine afişul principal în fiecare an.

Toţi cei care fac maşini se înghesuie să obţină standuri cît mai mari şi mai bine amplasate, cu decoruri cît mai futuriste. Totul pentru a fi în centrul atenţiei. Nu mai contează nici cît costă metrul pătrat la salon, nici cît este preţul fixat de agenţiile de manechine care asigură hostesele, la fel de fotografiate şi filmate, poate chiar mai tare decît maşinile.

Cele şapte hale ale imensului complex expoziţional Palexpo, care însumează 11.000 de metri pătrati, se vor deschide marţi şi miercuri doar pentru presă. Apoi, pînă pe 18 martie, este deschis publicului. Organizatorii spun că vor fi peste 260 de participanţi, 140 de premiere mondiale şi europene. Asta doar în segmentul automobilelor. Interesul mass-media este enorm. Cu tot cu specialiştii invitati, în primele doua zile vor fi prezente la salonul elveţian peste 10.000 de persoane. Vor fi peste 70 de conferinţe de presă, programate din sfert în sfert de oră!

Organizatorii spun că se aşteaptă un număr de total de 700.000 de vizitatori, iar ca totul sa meargă ceas, doar sîntem in Elveţia, peste 3.000 de persoane au fost angajate pentru acest eveniment

Modelele cele mai importante care vor fi văzute în premieră mondială şi europeană la Geneva: Audi A3, BMW Seria 6 Gran Coupe, Chevrolet Cruze SW, Citroen C4 Aircross, Ford Kuga, KIA Cee’d, Mitsubishi Outlander, Opel Mokka, Smart fortwo facelift, Skoda Citigo, Volkswagen up! Sedan şi, desigur, Dacia Lodgy şi Ford B-Max.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează