STIRI  »  AUTO  »  ACCIDENT

VIDEO Accident mortal în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Victima este un pilot de 34 de ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 21:23

Pilotul danez Allan Simonsen a decedat ca urmare a unui accident suferit, sîmbătă după-amiază, în al treilea tur al cursei de 24 de ore de la Le Mans, au anunţat jurnalele Le Maine Libre şi Ouest-France, citate de AFP.

Maşina Aston Martin condusă de Simonsen (34 de ani) s-a ciocnit violent de bariera de securitate la un viraj, pe o porţiune foarte rapidă.

Pilotul a fost transportat în stare gravă la centrul medical al circuitului, unde a decedat după scurt timp. Allan Simonsen participa pentru a şaptea oară la cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Sursa: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Iunie 2013, 09:05

Tragic. Nu mai credeam așa ceva posibil în cursa de 24h Le Mans. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  23 Iunie 2013, 02:22
Postat de j.m. pe 22 Iunie 2013, 23:07

Din pacate in ultimii ani, cu precadere ultimii 20 ani, mor foarte multi sportivi in timp ce practica sportul respectiv. Una din cauze, ar fi interesele foarte mari din partea celor implicati. Bref ... RIP Allan Simonsen.

La 24h/Le Mans, accidentele tragice sunt foarte rare,,, dar ca orice accident, cand se intampla, se intampla :(

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  23 Iunie 2013, 02:20

Astazi am vazut aproximativ 5 ore din Le mans si-am prins momentele cand AUDI statea lejer la varf!, o cursa de prestigiu,,, poate cea mai prestigioasa din lume! Condoleante familiei lui Allan, cel care si-a pierdut viata intr-un mod brav,,, RIP Allan Simonsen! :(

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close