STIRI  »  AUTO  »  MOTO GP

VIDEO Dani Pedrosa, căzătură groaznică în cursa din Germania » Verdictul medicului: traumatism cranian

FOTO: DigiSport
FOTO: DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 iulie 2013 15:18

Caravana Moto GP a ajuns în Germania. La sesiunea de antrenament de astăzi, Dani Pedrosa, locul 1 în clasamentul general, a căzut la ieşirea din primul viraj.

Pilotul a fost aruncat din şaua motocicletei. La prima vedere, o fractură la claviculă, însă după ce a fost transportat la spital, medicii au descoperit un traumatism cranian, plus şoc traumatic şi posibilă leziune a plexului brahial.

Deocamdată nu se ştie dacă ibericul va participa la cursa de mîine, programată mîine, de la ora 15:00, în direct la DigiSport 1.

Vezi aici VIDEO!

Clasamentul piloţilor:

578739-clasament.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zigic1
zigic1  •  14 Iulie 2013, 11:27

Daca are ruptura de clavicula, cum naiba sa mai participe azi in cursa??? E Terminator, se reface instant?? Poate-mi explica cineva, pe mine ma depaseste afirmatia (ipoteza) asta!!!

costacurta
costacurta  •  13 Iulie 2013, 21:02

Va fi o cursa slabuta, dsar spectaculoasa, sper sa castige Marquez.

bluex
bluex  •  13 Iulie 2013, 18:24

A cazut pe umar si are o mica fractura la clavicula. Nu se stie daca participa in cursa de maine.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează