FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-0

FOTO Marea galbenă 3D » Fanii Petrolului au pus stăpînire pe National Arena

Superba coregrafie a lupilor galbeni a impresionat tot stadionul +3   FOTO
Superba coregrafie a lupilor galbeni a impresionat tot stadionul

Articol de , - Publicat duminica, 02 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 00:14

Ploieştenii, cîtă frunză şi iarbă, 30.000 la număr, au pus monopol pe fondul sonor al partidei, visînd din nou, după 18 ani, la cîştigarea Cupei şi la o Supercupă de orgoliu cu Steaua. CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO DE LA MECI!

Furia Ploieştiului s-a revărsat ieri spre Capitală. Aproximativ 30.000 de oameni, de toate vîrstele, îmbrăcaţi în tricouri galbene, au străbătut cei 60 de kilometri cu entuziasm şi cu speranţă că Petrolul mult iubit al "găzarilor" se va întoarce în miez de noapte cu trofeul în oraşul "Republicii".

Ştiinţa, singura prietenă
Ajunsă la stadion, "marea galbenă" s-a transformat în tsunami, cu multe ore înainte de start. "Să vină Cupa la Ploieşti!" s-a auzit, obsesiv, din mii de piepturi, pînă şi micuţa galerie a ardelenilor fiind impresionată de desfăşurarea de forţe a adversarilor. Orgolioşi şi mîndri, "găzarii" au huiduit ori de cîte ori au auzit strigate, la megafoane, numele adversarelor istorice din prima divizie.

Doar Universitatea Craiova a primit aplauze şi încurajări! "Trăim şi visăm la o Supercupă cu Steaua! Am umple doar noi, ploieştenii, Naţional Arena!", vorbeau prahovenii înainte de finala vieţii, pentru mulţi dintre ei.

Seara pentru care s-au născut ploieştenii
Printre sutele de steaguri galben-albastre şi-a făcut loc o uriaşă coregrafie, în care atletul îmbrăcat în tricoul Petrolului ia "startul" în detrimentul adversarului, aflat la nivelul pistei. Iar mesajul spune totul: "O nouă noapte magică, un nou start către fotbalul mare!". Iar torţele au dat tonul startului de foc al confruntării.

Bucăţi de gazon, din nou schimbate
După criza de nervi pe care Mircea Sandu a avut-o înaintea meciului Stelei cu FC Braşov, administratorii Arenei Naţionale au decis cu mai puţin de 24 de ore înaintea partidei din Cupă să înlocuiască mai multe brazde de gazon, care au fost afectate de scena de la concertul celor de la Depeche Mode. Chiar şi aşa, iarba înlocuită nu era în totalitate crescută, dar mult mai bună decît cea iniţială.

Inbox
- Jucătorii Petrolului s-au antrenat ieri, înainte de meci, purtînd tricouri albastre, pe care era inscripţionat mesajul: "Să vină Cupa la Ploieşti!". Acelaşi mesaj era purtat pe tricouri galbene de către fanii veniţi din Prahova.
- Cristi Balaj, arbitrul de aseară, a oficiat la centru a patra finală de Cupă din cariera sa.
- Piţurcă şi-a adus jucătorii de la "naţională" la finala de aseară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 Iunie 2013, 18:01
Postat de mandpv964 pe 02 Iunie 2013, 22:58

Amice,ploiestenii stau economic foarte bine,judetul Prahova a incheiat anul fiscal ca cel mai important contribuabil la pib-ul RomanieiSi Petrolul va trai foarte bine si fara WalterApropo,esti bucurestean?Din Damaroaia cumva?Sau Chitila?.

Fara Walter sunteti varza.Daca era asa de puternic Ploiestiul de ce Petrolul nu a existat pana sa vina Walter cu lotul lui de jucatori de la "U" ?Sau poate sa fie puternic dpdv economic,dar daca nu se implica nimeni la echipa tot rahatul ala este.

mandpv964
mandpv964  •  02 Iunie 2013, 22:58
Postat de circul_ghencea pe 02 Iunie 2013, 11:26

Cateva sute?!!!? Mai baga gazarule... N-aveati voi bani sa veniti pana in capitala fara primarie si sponsori. Auzi cateva sute!! HA HA HA!!!

Amice,ploiestenii stau economic foarte bine,judetul Prahova a incheiat anul fiscal ca cel mai important contribuabil la pib-ul RomanieiSi Petrolul va trai foarte bine si fara WalterApropo,esti bucurestean?Din Damaroaia cumva?Sau Chitila?.

forza_stiinta
forza_stiinta  •  02 Iunie 2013, 16:51

stiinta nu moare!! respect petrolu!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close